DIT IS WAT DE MENSEN OVER ONS VERTELLEN

Ingrid (1970)

Didam

Ik had nooit verwacht dat definitief ontharen bij mij mogelijk was, omdat ik middelblonde haren heb. Tot mijn verbazing was dit wel mogelijk bij Be-Smooth in Doetinchem! Ik ben nu 2x geweest en zie nu al het resultaat, echt helemaal super! Ik voel mij erg op mijn gemak en de prijzen zijn ook heel erg aantrekkelijk bij Be-Smooth, echt een aanrader!

Lotte (1983) en Eefke (1977)

Nijmegen

Via een vriendin hoorde ik van IPL en na een grondige zoektocht op internet kwam ik terecht bij Be-Smooth. De uitgebreide informatie en openheid op de website van Be-Smooth waren de reden dat ik voor Be-Smooth koos.Dat bleek een goede keuze! Door de openheid en professionaliteit van de specialistes voel je je meteen op je gemak. Niks is raar en alles is bespreekbaar. Bovendien zijn de behandelingen zeer betaalbaar. Tijdens de intake besloot ik meteen om te starten met het flitsen. Inmiddels ga ik samen met mijn zus, die ook erg enthousiast is geworden.

Wendy Pot

Door een advertentie in de krant ben ik bij Be-Smooth terecht gekomen. De prijzen zijn goed te behappen en het aantal behandelingen is gemiddeld 8. Eerst ben ik natuurlijk even op proef gegaan want het is nieuw in de achterhoek (dus eng) en het moet vooral niet te pijnlijk zijn. De behandeling is goed vol te houden en er was gelijk al resultaat! Nu heb ik op mijn benen bijvoorbeeld al heel veel kale plekken en ik ben dus erg tevreden met de resultaten die Be-Smooth behaald met de IPL. Zoals het er nu uitziet kan ik volgende zomer met een gerust hart een bikini aan. Het is goed voor je onzekerheid over vervelende overbeharing en uiteindelijk scheelt het je veel geld en gedoe doordat je niet meer hoeft te scheren/harsen e.d. Ook het epileren van wenkbrauwen en bovenlip behoort tot de verleden tijd, wat wil je nog meer!

Lotte

Gaanderen

Direct vanaf het eerste moment straalt Be-Smooth professionaliteit uit. Altijd even betrokken en enthousiast wordt je geholpen door Kelly! Het is voor iedereen betaalbaar en de gegeven kwaliteit is hoog. Na enkele behandelingen zie je al een groot verschil! Ik ben erg tevreden en het is een echte aanrader! Tot eind mei!

C. Bos

Kortenhoef

Ik ben prima geholpen bij Be-Smooth 't Gooi met mijn schimmelnagels. Goede uitleg van de specialiste, vlotte behandeling, alles keurig geregeld. De prijs is heel aantrekkelijk, dus alles bij elkaar: een top-deal.

Mohammed Kutakcu (1995)

Doesburg

Samen met mijn broer ben ik elders al een paar keer geweest voor definitief ontharen, maar dit heeft niks geholpen! Toen kwamen we bij Be-Smooth Doetinchem en de allereerste indruk was al heel relaxt! Ik ben zo tevreden dat ik voorstelde een foto van mijn rug van een paar maand geleden bij Be-Smooth in de salon te hangen en een foto van nu na 3 keer. Je kan de kale plekken waar de haren definitief weg zijn al super goed zien! Na de behandeling heb ik helemaal geen irritaties, niks niet. Wij zijn super enthousiast en raden het iedereen aan!!

Oktay Demirci (1988)

Doetinchem

Ik had goede verhalen gehoord over Be-Smooth en besloot om ook een afspraak te maken om te kijken hoe het in zijn werk gaat. Dit aangename gesprek en de manier van werken waren voor mij aanleiding om gelijk met de behandelingen te starten. En na mijn eerste behandeling kwam al bijna niks meer terug! Dit terwijl ik een erg sterke haargroei heb. Ik zeg een ding: gewoon doen. Het is echt helemaal TOP!!

Jaimy Wellink

Ik kan Be-Smooth als geen ander aanraden. Ik heb een haargroei als een malle... Mijn wenkbrauwen + bovenlip heb ik laten behandelen en ben daar nu zo goed als klaar mee.

Nu zie/ hoor ik jullie denken, hoezo is het dan aan te raden? Ik ging voorheen altijd naar een schoonheidsspecialiste om mijn wenkbrauwen te laten harsen, hier zou je normaal gesproken een week of 5 (toch zeker) profijt van moeten hebben. Alleen is dat met mijn haargroei om de anderhalf a twee weken dat ik weer terug kon gaan. Toen ben ik eens rond gaan kijken en via internet ben ik bij Be-Smooth terecht gekomen. Ik heb via de mail informatie aangevraagd en werd uitgenodigd voor een vrijblijvend gesprek met alle nodige informatie. Alles werd goed uitgelegd en voordat ik het wist had ik de eerste behandeling al achter de rug.

Het personeel stelt je echt op je gemak en gaat heel professioneel te werk, het doet geen pijn en het idee dat ik straks mijn wenkbrauwen niet meer hoef te doen, me niet meer hoef te scheren (heb de eerste afspraak voor mijn oksels en schaamstreek ook al achter de rug) vind ik het allerfijnste van de behandelingen van Be-Smooth.

Freeke Eilers

Doetinchem

Ben super blij! Ondanks mijn lichte haren zit er nu al bijna niks meer na slechts 3 behandelingen!! Na de 1e behandeling had ik gelijk al minder haargroei, echt ideaal! En het is ook nog eens pijnloos. Ik ben voordat ik bij Be-Smooth kwam al bij veel andere salons/ klinieken geweest op intake, maar dat voelde steeds niet goed. Toen ik bij Be-Smooth kwam voelde het gelijk goed en ik voelde mij erg op mijn gemak. Dit komt mede doordat ze echt gespecialiseerd zijn in definitief ontharen en exact weten waar ze het over hebben en hoe de beste resultaten te behalen zijn. Ik raad het dan ook iedereen aan!! Ik ga in ieder geval glad de zomer in zonder stoppels, bultjes en scheerwerk:-)

Danielle Mullink (1991)

Keijenborg

Ik ben nu voor de tweede keer geweest maar ik ben al een hele boel haren kwijt! En vrijwel pijnloos! Zeker een aanrader als je met scheren irritatie en bultjes krijgt, ik kan nu al merken dat het gladder wordt dus BE-SMOOTH!

Jeanine Huisman

Gaanderen

Op mijn facebook zag ik een“vind ik leuk” voorbij komen van Be-Smooth | Betaalbaar definitief ontharen. Ik had wel eens gehoord van definitief ontharen, maar nog nooit informatie over opgevraagd. Ik wilde graag mijn bikinilijn en oksels laten doen. Het leek me gewoon makkelijk, nooit meer hoeven te ontharen op die plekken. De site was erg toegankelijk en dat deed me beslissen maar eens te gaan bellen voor meer informatie. Kelly legde mij aan de telefoon kort uit hoe het werkte, maar gaf aan om langs te komen voor een gratis intake gesprek.De afspraak was gemaakt. De eerste indruk die ik kreeg, en die ik altijd erg belangrijk vind, was goed, verzorgd en vriendelijk.In duidelijke taal werd mij alles uitgelegd en liet ze me zien en voelen hoe het werkte. De intake werd voor mij gelijk een behandeling. Van alleen bikinilijn en oksels is het bijna het hele lichaam geworden. De prijs was zo aantrekkelijk. Nu na 6 keer te zijn geweest is het een verademing.

Niet meer hoeven scheren elke dag. Heerlijk.Ik weet zeker dat ik straks in de zomer heerlijk lig te genieten vd zon en me niet druk hoef te maken over scheren en/of stoppeltjes! Dames én heren het is echt een aanrader!!

Marian Vogels

Amsterdam

Mijn naam is Marian Vogels uit Amsterdam en ik ben 56 jaar. Ik kom bij Be-Smooth voor de IPL behandeling, omdat ik vaak zwem en het scheren van mijn bikinilijn en oksels zat ben. Ik heb bewust voor Be-Smooth gekozen vanwege de lage behandelprijzen en het goede systeem waar ze mee werken. Daarnaast voel ik mij heel erg op mijn gemak in de salon en krijg ik echt persoonlijke aandacht en dat maak je tegenwoordig niet overal meer mee! Ik kom zo voor altijd van mijn ongewenste haargroei af en heb nu twee behandelingen gehad en zie al een ongelofelijk resultaat! Ik ben er echt blij mee!!

Aline (1981)

's-Heerenberg

Voordat ik bij Be-Smooth onder behandeling kwam was ik elke dag een paar keer met de pincet in de weer. Voordat ik ergens naar toe ging moest ik eerst even kijken of er niet ergens een zwarte haar in mijn gezicht te zien was! Ik was dit zo zat, want ik werd er ook onzeker van. Was bang dat mensen de donkere haren in mijn gezicht zagen. Ik heb via de huisarts een verwijzing voor permanent ontharen gekregen voor mijn gezicht. maar dan: Waar ga je heen?! De eerste maanden heb ik ergens anders elke week een ebhandeling ondergaan van elektrisch epileren. Dit gaat haartje voor haartje met een elektrisch schokje. Hiervan kreeg ik na elke behandeling rode vlekken waar de haren waren uitgetrokken en vaak ook wondjes. Het schoot naar mijn mening niet op. Na een tijdje kwam ik op de website van Be-Smooth en dacht dat kan wel eens wat zijn. Nou na 2 behandelingen zag ik al een verbetering. Van de behandeling die 1 x in de 3 weken is heb ik geen uitslag op mijn gezicht gekregen. Nu na ongeveer 10 behandelingen ben ik super tevreden en wat nog het fijnste is: ik hoef niet meer met de pincet in de weer en ben niet meer bang dat mensen de donkere haren zien want die zijn weg! Voor de mensen die dus twijfelen: Ik zeg doen!!

Lisa van Drueten (1995)

Doetinchem

Via via heb ik gehoord dat je je kon laten IPL-en bij Be-Smooth tegen een betaalbare prijs. Ik was erg nieuwsgierig en heb gelijk een mail gestuurd naar Be-Smooth! Daarin kon ik mijn vragen stellen. Al heel snel volgde een mailtje van Be-Smooth met daarin de vermelding dat ik een afspraak kon maken voor een gratis intake gesprek zodat ik mijn vragen kon stellen en ik kon voelen hoe zo'n IPL behandeling precies voelt. Ik was erg enthousiast en heb gelijk een vervolg afspraak gemaakt. Ze zijn heel duidelijk en vertellen precies hoe of wat voor je eerste behandeling. In het begin vond ik het erg wennen, omdat ik het niet fijn vind om zo 'naakt' te gaan liggen, maar de specialiste maakte al snel duidelijk dat schaamte hier niet nodig is en iedereen gelijk is! Al snel voelde ik me op mijn gemak. Nu ben ik 7 behandelingen verder en het gaat heel erg goed! Ik ben iets langer bezig met flitsen, maar dat is bij iedereen verschillend. De IPL behandelingen zijn niet pijnlijk. Voor de rest vind ik het super dat Be-Smooth IPL behandelingen aanbied tegen een betaalbare prijs, waarschijnlijk zijn er genoeg dames en heren die net als ik in de zomer zonder scheerbultjes (bikinilijn) willen rondlopen, of met zachte benen, oksels of waar dan ook. Het is echt een aanrader!

Benji

Zevenaar

Hallo mannen, Mijn naam is Benji, ben 25 jaar en onderga IPL behandelingen bij Be-Smooth Doetinchem. Waarom ik mij als man definitief laat ontharen? Sinds enkele jaren heb ik last van een fistel. Dat is een ingegroeid haarzakje dat vaak voorkomt boven de bilnaad of daar in de buurt. En met mijn harige billen was dat risico er zeker. Ik heb de fistel talloze keren laten verwijderen in het ziekenhuis. Deze is meerdere malen weggesneden en ik heb zelfs een operatie moeten ondergaan, maar dat hielp niet want binnen de kortste keren kwam de fistel weer terug. Toen zei de chirurg dat ik de haren moest weg laten IPL'en. Ik ben op zoek gegaan naar een IPL-kliniek/ salon die dit voor mij kon doen. Ik had er een gevonden maar vond die veel te duur en IPL/ laserontharing kreeg ik niet vergoed van mijn zorgverzekeraar. Maar toen vond ik Be-Smooth. Deze kleine maar toch zeer aangename kliniek is gespecialiseerd in IPL behandelingen, maar dan een stuk goedkoper. Ik schaamde mij in het begin best wel erg, maar de specialistes stelden mij al snel gerust toen ze zeiden dat ze heel vaak haren verwijderen van dergelijke zones. Ik ben nu een aantal keer geweest en heb al sinds de eerste behandeling geen last meer van een fistel! Ik hoop dat mijn verhaal een motivatie kan zijn voor mannen met hetzelfde probleem of zich schamen om zich te laten ontharen op bepaalde gebieden. Ik kan Be-Smooth in ieder geval voor 100% aanraden.

Anita (1971)

Doetinchem

Mijn dochter (11 jaar) en ik willen graag onze ervaring met Be-Smooth met u delen. Ben zelf begonnen met het definitief ontharen van mijn bovenlip en oksels. Dit gaat prima en de verzekering betaald een groot gedeelte mee. Onder de behandeling kwam ook te spraken dat je met IPL ook pigmentvlekken kunt verminderen. Mijn dochter heeft een vlek van 6-7 cm op haar been zitten. Ze heeft nu een aantal behandelingen gehad en je kunt al goed zien dat het lichter wordt. Ze is heel blij en ook hier betaald de verzekering een groot gedeelte van. Wij zijn erg tevreden over Be-Smooth!

Rosanne

Hilversum

Echt ervaring met IPL had ik eerder niet. Wel had ik de huis-tuin-keuken artikelen geprobeerd zoals het flitsapparaat wat je nu tegenwoordig bij veel winkels kunt kopen. Dit apparaat deed natuurlijk niet wat deze beloofde te doen. Daarom na het zien van de flyer de stoute schoenen aangetrokken en een afspraak gemaakt bij Be-Smooth 't Gooi. Niet alleen de service is super en de meiden van het personeel ontzettend aardig, maar ook de sfeer en apparatuur waren zeer professioneel. Ik heb net mijn eerste behandeling erop zitten en ga hier zeker mee door. De behandelingen vallen reuze mee en de kosten vind ik zeer goed te overzien. Zelfs voor mij als student.

Kim Bulterman (1992)

Zelhem

Ik heb nu een aantal behandelingen gehad en ik ben steeds weer verbaasd over dat wat ik zie! Keer op keer zie ik meer haartjes verdwijnen en niet meer terugkomen. Echt een heel fijn gevoel! Je wordt op je gemak gesteld en er hangt een gezellige, ontspannen sfeer bij Be-Smooth! Je bent gezellig met elkaar aan het kletsen en voor je het weet ben je de stoel alweer uit. Zo snel gaat de behandeling dus! Ik zou het definitief ontharen bij Be-Smooth dan ook iedereen aanraden, het is niet pijnlijk en ook nog eens betaalbaar. Een prettige behandeling met goede resultaten en wie wil dat nou niet!

Martin Groenendijk (1989)

Aalten

Ik heb een erg hechte en goede vriendengroep en een paar maanden geleden kwam ontharen ter sprake. Ook bijna alle mannen doen hier tegenwoordig aan:-)! Een aantal van mijn vrienden wisten mij te vertellen over definitief ontharen en de goede resultaten die ze hebben bij Be-Smooth. Jaar in jaar uit liet ik mij altijd harsen, wat een ellende was dat zeg!! Nu ben ik 3 keer bij Kelly geweest en het is echt waanzinnig hoeveel haren er nu al definitief wegblijven! De behandeling is tevens snel klaar en stelt niks voor.

Alexandra Costa Vieira

Hilversum

Toen ik hoorde over Be-Smooth, besloot ik om het te proberen. Ik wist niet hoe de behandeling zou zijn en vond het een beetje eng, maar het bleek geheel pijnloos te zijn en heel snel! Ik zie nu al het resultaat na een paar behandelingen, veel minder en langzaam groeiende haartjes en geen roodheid of ingegroeide haren meer. Ik ben helemaal tevreden met het resultaat en raad het definitief ontharen bij Be-Smooth dan ook iedereen aan!!

Astrid Smits

Dinxperlo

Ik was al langer op zoek naar een betaalbare oplossing voor mijn 'haarprobleem'. Deze heb ik gevonden bij Be-Smooth! Betaalbaar en snel. En een heel snel resultaat. Soms neem ik de kinderen mee. Dat is geen enkel probleem en die vinden het helemaal leuk. Ze hoeven niet lang te wachten, want de behandeling duurt maar even.

Chantal (1970)

Didam

Ik ben heel blij dat ik met het definitief ontharen begonnen ben en ben heel erg enthousiast over het resultaat dat al na een paar IPL behandelingen bereikt is! Het mooie is dat mijn ziekenfondsverzekering mee betaald, ik stuur de rekening in en paar dagen later wordt het door hun vergoed. Het leuke van de eigenaresse Kelly zelf is dat ze heel eerlijk en gezellig is en je zonder gene je mooi van al je vervelende haren af helpt, kortom een topper!

Steffi (1977)

Duitsland

Ik ben Steffi Kramer en woon in Duitsland, ik kom vanaf 24-4-2012 bij Be-Smooth. Ik ga graag naar de salon toe en inmiddels heb ik 7 behandelingen gehad waar ik super tevreden over ben!! Dat wat nog terug komt is minimaal en ik hoef zo goed als niet meer te scheren. Als ik voor de IPL behandeling kom neem ik af en toe mijn kinderen mee zo hoef ik geen extra oppas te regelen en de behandeling duurt niet lang. Het is erg fijn dat ze geen gel gebruiken en een grote behandeloppervlakte hebben. Pijn doet het niet maar je voelt wel iets, maar dat is logisch anders doet het ook niks. Ik ken geen schaamte bij jullie want hoe jullie met alles omgaan en op het gemak stellen is top! BE-SMOOTH HEEL ERG BEDANKT voor jullie goede zorgen!! En Top Resultaat!! Ga vooral zo door om nog meer mensen blij te maken!!

Marijke (1962)

Zevenaar

Sinds enkele weken wordt ik behandeld voor mijn 'snorhaartjes' (helaas hebben sommige vrouwen boven een bepaalde leeftijd daar last van en ik dus ook). Ik was al vaker van plan om er wat aan te laten doen. Maar had geen zin in harsen, omdat dat heel pijnlijk is en je er hardere haren voor terug krijgt. Na wat Google werk kwam ik op de site van Be-Smooth. En inderdaad..... wat ben ik blij dat ik nooit ben gaan harsen! De IPL behandeling is niet pijnlijk (je voelt een klein prikje) en eigenlijk zo kort dat je er totaal geen last van hebt. Het werkt snel en is zeer afdoende en naar mijn idee zeker niet duur. Ik ben nu 3x geweest en het ziet er al erg goed uit. Alle haartjes die aangepakt worden komen nooit meer terug!!! Ik ben zeer tevreden.

M. Jansen (1955)

Etten

Een keer of 4 ben ik inmiddels geweest en het ziet er nu al heel goed uit! Vooral in mijn gezicht is het super. Geen gepluk meer aan ongewenste haartjes. Dus ook geen ingegroeide haren en irritaties meer. Voor de rest van mijn lichaam hoop ik vóór de zomer ook van mijn ongewenste haargroei af te zijn. Ik kijk er nu al naar uit: als het mooi weer wordt om zonder allerlei voorbereidingen van
harsen, scheren etc. zomaar een rok of korte broek aan te kunnen. Ik zie nu al niet veel haren meer dus dat moet lukken. Kelly doet het erg professioneel en het is in de gauwigheid gepiept en zonder geïrriteerde huid. Als je na de behandeling de deur uitstapt zie je er niets van, geen rode vlekken of andere irritatie. Het is een aanrader voor iedereen die met ongewenste haargroei zit.

Jenieta (1988) en Natasha (1985)

Echt een super uitvinding, zelfs voor de Hindoestaande huid/haar! Vanwege ons Hindoestaanse (iets donkere) huidtype waren wij op zoek naar een salon met de beste behandelaars met veel ervaring. En wij hebben deze gevonden bij Be-Smooth. Wij zijn op het moment bezig met gezichtsontharing en we merkten/ zagen na de eerste behandeling al het verschil. Wij zullen aanraden om nooit ontharingscreme te gebruiken op een donkere huid, je krijgt hier echt zwarte kringen van en het beste en fijnste is toch om het definitief weg te laten halen. Kortom wij zijn erg tevreden over de behandelingen, de prijs en de behandelaar.

Edwin

Jarenlang heb ik al last van acne en de laatste tijd kreeg ik tevens veel versteende puisten op mijn rug en armen. Behalve dat ik het erg lelijk vind, zijn ze behoorlijk pijnlijk. Ik las dat Be-Smooth acne en andere huidproblemen ook kan behandelen met de IPL en heb toen gelijk contact gezocht. Ik heb nu een aantal behandelingen gehad, die ook nog worden vergoed door mijn zorgverzekeraar, en ben zeer blij met het resultaat! Ik merk echt al heel goed het verschil en ik zie ze allemaal langszaam verdwijnen. Normaal zou dit alleen weg gesneden kunnen worden waardoor lelijke littekens zullen ontstaan en nu kom ik er vanaf zonder dat er erna nog iets van te zien is. Ik ben dus een erg gelukkkige klant!

Monica van Hummel (1967)

Duiven

Wat is het heerlijk om zo ontvangen te worden. Een hele fijne vrouw die de behandeling zo relaxed laat voelen. Nu 2x geweest en al zo blij met het resultaat. Ik ben zo blij dat ik hiervoor heb gekozen. Marleen bedankt voor de tip! (aanbeveling op Be-Smooth Facebook)

Karla Messink

Ulft

Ik ben nu 5x geweest en mijn benen zijn al zo goed als klaar, ze doet het echt super! (aanbeveling op Be-Smooth Facebook)

Stephanie Hubeek

Hilversum / Huizen

Zelfs vanuit HILVERSUM komen we naar je toe!! (aanbeveling op Be-Smooth Facebook)

Sunita Sahota (1980)

Doetinchem

I started my IPL treatment in January after getting satisfactory answers to all my questions, Kelly was very professional and reassuring, I started seeing results after 3 treatments. Kelly offers IPL hair treatment at competitive prices which makes her salon affordable. I would recommend Be-Smooth to anyone who is thinking of IPL hair removal treatment and wants it at affordable prices. Professional salon and staff, and fantastic results. Big thank you to Kelly Elfring.

Martijn Moorman

Ulft

Heel erg betaalbaar, snel, geen pijn en met verbluffend resultaat! Voor iedereen een aanrader!! (aanbeveling op Be-Smooth Facebook)

Roos Verweij

Doetinchem

Nu 4 behandelingen gehad en het bevalt erg goed. Je voelt je op je gemak en het gaat snel. Het doet geen pijn en is betaalbaar, dus ik ben super tevreden! (aanbeveling op Be-Smooth Facebook)

Tessa Smeenk

Doetinchem

Ik heb in het verleden ergens anders IPL behandelingen ondergaan (met een ander systeem) en dat deed heel erg pijn! Ik heb hier zelfs een keer brandplekken aan overgehouden en ben daarna gelijk gestopt. Een vriendin vertelde mij over haar positieve ervaringen bij Be-Smooth, waarna ik ook op intake gegaan ben om meer te weten te komen over hun manier van werken. Kelly kwam heel vertrouwd en professioneel over en had zeer veel ervaring. Hierdoor heb ik mijn behandelingen weer opgepakt bij Be-Smooth. Omdat ik goed het verschil weet met ook andere apparatuur en behandelaars, kan ik met recht aangeven dat Be-Smooth met het beste systeem werkt en Kelly door haar zeer grote ervaring echt weet wat ze doet en hoe ze de beste resultaten behaald! In het kort: Zeer goede resultaten en veel comfortabeler dan met andere systemen!! Ik raad Be-Smooth aan iedereen aan omdat het prettige behandelingen zijn met goede resultaten!

Helmie (1972)

Doetinchem

Ik vond de rode adertjes, couperose, in mijn gezicht al een hele poos erg irritant en na zoeken op internet kwam ik bij Be-Smooth.Na een fijn intake gesprek ben ik gelijk begonnen met de behandelingen. De behandeling is erg goed te doen en kort per keer. Na de eerste behandeling zag ik al een duidelijke verbetering. Nu na 3 behandelingen is het bijna onzichtbaar geworden. Ik ben superblij met het resultaat!Be-Smooth kan ik anderen zeker aanraden voor een couperose behandelingen. Het is er netjes en schoon, er wordt goede en duidelijke uitleg gegeven en de behandelingen zijn ook nog eens goed betaaldbaar! Zeker een aanrader!

Rocio Garcia Carrasco

Varsseveld

Via internet kwam ik terecht bij Be-Smooth. "Eindelijk betaalbaar definitief ontharen met IPL!" las ik op de website, en toen was ik gelijk geinteresseerd. De persoonlijke benadering van Kelly Elfring leidt ertoe dat je je echt op je gemak voelt. Ik heb nu drie IPL behandelingen achter de rug en het resultaat is heel goed. Ik ben zeer tevreden! In het begin werd er uitgelegd wat er ging gebeuren en wat ik kon verwachten. Ik voelde mij hierdoor meteen op mijn gemak. Echt een aanrader Be-Smooth!

Kirsten

Doetinchem

Een tijd geleden ben ik begonnen met de IPL behandelingen bij Be-Smooth. De deskundigheid van de behandelaar (het team van Be-Smooth) is heel belangrijk en voor het resultaat van de behandelingen en bij hen ben je in goede handen. Ik heb mijn oksels en bikinilijn laten doen. Mijn huid raakt niet geirriteerd of iets anders door de behandeling en mijn haren zijn weg dus ik ben nu zeer tevreden. Ik ga door met mijn onderarmen en ga ook o.a. nog mijn benen met de IPL laten behandelen bij Be-Smooth. Voor mij is het echt een permanente oplossing. Ik ben een tevreden klant!

Nienke Hartjes (1996)

Arnhem

Ik ben via een vriendin van mij, tevens mijn oude buurvouw, bij Be-Smooth gekomen. Ze vertelde mij hoe het werkte en dat maakte me nieuwschierig om het zelf ook een keer te proberen. Ongeveer een maand geleden heb ik de eerste behandeling gehad voor mijn oksels, wat echt reuze meeviel! Er zijn echt al minder haartjes na 2 weken en de rest wordt al zachter! :) Binnenkort de tweede behandeling, het is echt super! (Geschreven aanbeveling op de Be-Smooth Facebook pagina)

Maaike Braam

Ik had een vervolg afspraak staan en heb deze 'moeten' annuleren omdat de behandelingen z’n werking zo goed heeft gedaan! Resultaat: geen haar en geen pukkels!! Tip: voordat je gaat beginnen: neem afscheid van je pukkels + ongewenste haargroei want ze komen niet meer terug!! Ben er echt super blij mee!! (aanbeveling op Be-Smooth Facebook)

Ilse Bomhof

Doetinchem

Super betaalbaar permanent ontharen, super snel klaar en ben super tevreden... Fijn dat dit nu hier in de achterhoek kan! (aanbeveling op Be-Smooth Facebook)

Chastity Perdon (1990)

Goor

Een tijd geleden had ik via Vakantieveilingen een veiling gewonnen voor het IPL'en van de oksels in Arnhem. Toen ik de 1e keer daar kwam werd ik heel onvriendelijk behandeld, niet netjes voorgesteld en er werd niet duidelijk verteld wat de bedoeling was. Ik moest in de stoel zitten, de mevrouw behandelde mij en toen was ik weer weg. Ik voelde mij niet op mijn bemak en ik dacht dat het zo misschien overal wel zou gaan. Een week later ben ik met mijn vriend mee naar Be-Smooth geweest. Mijn vriend liet zich daar IPL'en en ik ging mee om te zien hoe het daar was. Bij binnenkomst werden wij direct goed ontvangen door een vriendelijke mevrouw. Ze stelde zich netjes voor en vertelde/ legde uit wat ze ging doen, bij mijn vriend. Ik voelde mij erg op mijn gemak bij haar en ik vertelde van mijn 1e IPL behandeling in Arnhem. Na dit verhaal heeft ze bij mij 1 oksel behandeld om te laten zien en voelen hoe het hoort te voelen en te gaan. Bij Be-Smooth hebben ze de nieuwste apparatuur en ik merkte direct al het verschil in vergelijk met die andere salon in Arnhem. Bij Be-Smooth kreeg ik netjes een bril op tijdens de behandeling (bij de andere moest ik mijn ogen gewoon dichthouden), er hoefde geen gel gebruikt te worden en de behandeling voelde veel prettiger aan!Na 1 week zag ik behoorlijk verschil tussen de oksels! Bij de ene oksel welke 1 keer in Arnhem behandeld was zag ik alles nog gewoon zitten, maar bij de oksel die bij Be-Smooth behandeld was zaten al kale plekken! Echt een wereld van verschill!! Ik heb direct mijn geplande vervolg afspraak in Arnhem afgezegd en ga verder met mijn behandelingen bij Be-Smooth. Ik wil iedereen aanraden om zich bij Be-Smooth te laten IPL'en, het is een stuk goedkoper dan de meeste anderen, de resultaten zijn super en je krijgt goede uitleg en daardoor voel je jezelf ook op je gemak.

BE-SMOOTH BEANTWOORD AL UW VRAGEN

Om meer over deze behandeling te weten te komen nodigen wij u van harte uit voor een algeheel vrijblijvend en uiteraard gratis intakegesprek. Wij zullen u tijdens dit intake gesprek eveneens alles uitleggen en laten zien hoe wij te werk gaan en kunnen desgewenst gelijk de behandeling uitvoeren.

Be-Smooth Doetinchem
Keppelseweg 21
7001 CE Doetinchem
Tel: 0314 84 61 93
e-mail: info@be-smooth.nl

Be-Smooth 't Gooi (gevestigd in 's-Graveland)
Noordereinde 357
1243 JZ 's-Graveland
Tel: 035 622 33 70
e-mail: hilversum@be-smooth.nl

Stel een vraag

Maak uw keuze...
Meer informatie over definitief ontharen
Meer informatie over vasculaire behandelingen
Meer informatie over kalk / schimmelnagels
Meer informatie over tandenbleken
Anders namelijk...
Versturen

Like onze Facebookpagina en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws!

© 2018 Be-Smooth

Disclaimer - Privacy