COSMEDIX - THE ADVANCED PEELING PROGRAM

De beste en snelste resultaten in huidverbetering 
- maximum results with minimum downtime

De COSMEDIX producten en behandelingen werken in synergie met de huid om daardoor de meest ingewikkelde huidproblemen op te lossen. Door het gebruik van een revolutionair zuiveringsproces, genaamd Chiral Correction afkomstig uit de medicijnwereld, kunnen wij met COSMEDIX de meest krachtige ingrediënten uit de natuur in de meest hoge concentraties gebruiken. Dit alles om echt te kunnen veranderen – zonder huid irritaties welke met andere merken veelal wel ontstaan (de downtime).

Cosmedix

De producten zijn zacht maar uitermate effectief, vrij van parabenen en synthetische geur- en kleurstoffen. COSMEDIX heeft dan ook een uitgebreid behandel en peeling programma, geschikt voor iedere huid en huidprobleem.

Basis behandelingen:
• Huidverbetering
• Ontspanning

Peelings:
voor een totale verbetering van de huidstructuur en voor de behandeling van:
• Hardnekkige pigmentatie
• Acne littekens
• Fijne lijntjes en rimpels
• Ouderdomsvlekjes
• Gevoelige en Rosacea huid
• Vette en Acne huid
• Droge huid
• Gehydrateerde huid

Direct reserveren

Waarom bij Be-Smooth?

  • Ontspanning met een absolute verbetering van uw huid
  • Zeer geavanceerd Peeling programma
  • Geen downtime na de peeling
  • Echte huidverbetering
  • Voor mannen en vrouwen
  • Biologisch gecertificeerde producten
  • Afgestemd op uw huidconditie
  • Huidspecialisten (skin experts) met jarenlange ervaring
  • Gratis en geheel vrijblijvend adviesgesprek met onze skin expert

Het merk COSMEDIX

"Vanaf het begin begon COSMEDIX met een eenvoudige belofte: om maximale resultaten te leveren met verminderde irritatie. Vroeger hadden professionals en consumenten minder keuzes. Natuurlijke producten ruiken en voelden lekker maar konden de huid niet verbeteren en de tegenhangers waren vaak agressief en irriterend. COSMEDIX heeft dat veranderd. Door het gebruiken van een revolutionair zuiveringsproces, genaamd Chiral Correction afkomstig uit de medicijn wereld, heeft de cosmeceutische pionier een manier gevonden om de meest krachtige ingredienten uit de natuur te gebruiken in de meest hoge concentraties. Dit alles om echt te kunnen veranderen – zonder de irritatie die consumenten verwachten.

Chiraal correcte skincare is een game changer, maar we gaan nog een stap verder. COSMEDIX blijft de toekomst van professionele skincare vormgeven door vier hoofdpijlers: slimmere exfoliatie, skin matrix support, betere botanische ingredienten en uiteraard de chirale correctie voor productprestatie op het hoogste niveau."

COSMEDIX: peelingen / fruitzuren

Cosmedix combineert retinol in metabolische peelingen.

Retinoïden staan bekend om hun krachtige cel vernieuwende capaciteiten. Retinoïden prikkelen het cel vernieuwingsproces door een signaal naar de kern van de cel te sturen terwijl Aha’s de verbinding tussen dode cellen afbreken. Dit zijn 2 verschillende mechanismen die elkaar aanvullen wanneer ze in combinatie worden gebruikt. Deze combinatie heeft aangetoond dat het de cel vernieuwing versnelt en versterkt. Als gevolg hiervan zal de huid er onmiddellijk gladder en stralender uitzien, zal de huid oplichten en verhelderen. En niet te vergeten; de huid zal zichtbaar verjongen.

De peelingen bevatten onder andere:
• Natural Moisture Factors (NMFs) verhogen de hydratatie en tolerantie van de huid.
• Bevat chiraal gecorrigeerde werkstoffen die nobelprijzen hebben gewonnen.
• Ingekapseld Retinol zorgt voor een diepere penetratie van de huid zonder de huid te irriteren.

COSMEDIX biedt dan ook de hoogste kwaliteit van professionele huid verbeterende behandelingen en producten voor thuiszorg.

COSMEDIX Behandelingen en prijslijst

De zeer ervaren Be-Smooth skin expert analyseert uw huid en voert daarna een doelgerichte en gepersonaliseerde behandeling uit. Een ontspannende behandeling of een krachtige huidverbeterende Peeling behandeling, beide is mogelijk.

COSMEDIX Peeling Program:
Level 1   € 74,50   duur 60 min
Blueberry Smoothie
Exfolieërt uw dode huidcellen en elimineert onzuiverheden en reinigt verstopte poriën voor een heldere en evenwichtige huid.

Pomegranate Peel
Een zachte peeling vol met antioxidanten die de huid vernieuwt en direct weer laat stralen. Werkt op de bovenste huidlagen. Stimuleert de cel vernieuwing en beschermt de huid tegen vrije radicalen die de huid verouderen.

Level 1+   € 85,00   duur 60. min
Essential Peptide Peel
Deze peeling helpt bij de tekenen van huidveroudering en zorgt voor een onmiddellijke gladdere en verhelderen look. Beschermt de huid tegen toekomstige schade veroorzaakt door invloeden van buitenaf.

Purity Peel
Verwijdert onzuiverheden en vlekjes. Epidermale exfoliatie voor een gladdere en gavere huid. Kalmeert en vermindert ontstekingen. Helpt bij het corrigeren van pigmentatie na trauma/wondjes/puistjes.

Benefit Peel
Verjongd en vernieuwd de huid. Voed en beschermt de huid. Stimuleert de cel vernieuwing en aanmaak van collageen. Kalmeert en verzacht.

Level 2   € 98,00   duur 60 min
Deep Sea Peel
Deze peeling is samengesteld zonder zuren. Manuele exfoliatie met algenextracten speciaal gemaakt voor littekens na acne, om hele hardnekkige pigmentatie naar de oppervlakte te krijgen en de huid een algehele vernieuwing te geven.

Level 2+   € 115,00   duur 60 min
Timeless Peel
Deze peeling stimuleert de aanmaak van collageen, elastine en aanmaak van nieuwe cellen. Een perfecte peeling om in te zetten tegen pigmentatie. Zorgt voor krachtige resultaten.

COSMEDIX Facials:
Calming Facial   € 78,50   duur 75 min
Kalmeert de gevoelige en geïrriteerde huid met een behandeling die ook de tekenen van veroudering op afstand houdt.

Age-Defyant Facial   € 78,50   duur 75 min
Verminder de eerste tekenen van huidveroudering inclusief fijne lijntjes en rimpels met deze slimme exfoliatie en verstevigende peptiden. Deze behandeling maakt de huid onmiddellijk zachter en geeft haar een stralende teint.

Clarity Facial   € 78,50   duur 75 min
Vecht tegen ontstekingen en overtollig talg met als gevolg een zuivere en gezonder uitziende huid. Kalmeert ook de roodheden.

Let’s Get Even Facial   € 78,50   duur 75 min
Minimaliseer ouderdomsvlekjes, hyperpigmentatie en zonbeschadiging met deze verhelderende behandeling. Deze behandeling helpt ook erg goed bij het verfijnen van de huidstructuur.

Picture Perfect   € 49,50   duur 30 min
Hydrateert de huid en maakt de huid zacht en geeft de huid een gelijkwaardige teint in deze speciale 30 minuten. Ook een perfecte basis voor make-up.

Meer informatie over onze behandelingen?

Om meer over deze behandeling te weten te komen nodigen wij u van harte uit voor een algeheel vrijblijvend en uiteraard gratis intakegesprek. Wij zullen u tijdens dit intake gesprek eveneens alles uitleggen en laten zien hoe wij te werk gaan en kunnen desgewenst gelijk de behandeling uitvoeren.

Be-Smooth Doetinchem
Keppelseweg 21
7001 CE Doetinchem
Tel: 0314 84 61 93
e-mail: info@be-smooth.nl

Stel een vraag

Meer informatie over...
definitief ontharen
cryolipolyse
permanente make up
tandenbleken
thaise massage
huidverbetering
lichaamsmassage, scrub, hamam
kalk-/schimmelnagels
Anders namelijk...
Versturen

© 2019 Be-Smooth - Disclaimer - Privacy

Delen wordt gewaardeerd