Definitief ontharen
Betaalbaar Definitief onthaRen voor mannen en vrouwen
Al 12 jaar onze passie en focus

Is het harsen, scheren en epileren ook voor u het hele jaar door een terugkerend, tijdrovend en soms lastig ritueel? Om dan nog maar niet te spreken over ingegroeide haren of een geïrriteerde huid na het scheren. De professionele IPL behandelingen van Be-Smooth bieden u de oplossing om, op een betaalbare, eenvoudige en pijnloze manier, definitief van uw ongewenste haargroei af te komen!

Wij streven de filosofie na dat de beste IPL-behandelingen voor definitief ontharen voor iedereen bereikbaar moeten zijn, dit noemen wij de gun-factor. Daardoor is er bewust voor gekozen om met de allerbeste apparatuur te werken en om de IPL prijzen voor het definitief ontharen extreem laag te houden zodat de behandelingen voor iedereen mogelijk zijn.

Gratis Intake & adviesgesprek
Definitief ontharen oksel

Geen stoppels of ingegroeide haartjes meer. Nooit meer scheren, harsen of epileren... Maak nu een afspraak voor een gratis en geheel vrijblijvend intakegesprek via 0314-846193

Direct reserveren
Meest afgenomen combinatiepakket
Definitief ontharen schaamstreek

De meest voorkomende behandelingen hebben wij in een speciaal voordeel combinatiepakket gegoten! Profiteer van dit onthaar pakket en laat je oksels, schaamstreek volledig en bilnaad definitief ontharen voor maar €68,25 euro per behandeling!

Direct reserveren
Ontharen populair bij mannen
Definitief ontharen rug

Omdat Be-Smooth een specialistische praktijk is voelen ook mannen zich welkom bij Be-Smooth. Wij behandelen alle locaties en zijn hier zeer discreet en professioneel in, iets dat u kunt verwachten van een praktijk als Be-Smooth!

Direct reserveren

De IPL behandeling

Wij zijn een van de meest gespecialiseerde praktijken van Nederland
Meer dan 12 jaar volledige focus op definitief ontharen 

Iedereen is welkom

Voor mannen en vrouwen

Volledig geschoold/ gediplomeerd

ANBOS gecertificeerd

Discretie staat in het hoogste vaandel

Wij behandelen alle lichaamslocaties

De nieuwste apparatuur

In Nederland ontwikkeld!

De gun-factor

Daarom de beste prijs

Summer proof

Wij kunnen het gehele jaar door behandelen

Geen hersteltijd

Normale activiteiten kunnen direct opgepakt worden

Voor nagenoeg alle huidtypes

Zowel voor de lichte als de donkere huid

Voor nagenoeg alle haarkleuren

Van lichte tot donkere haren

Meer dan 12 jaar ervaring

Onze expertise voor het beste resultaat

Waarom bij Be-Smooth?

• Wij zijn met 12 jaar volledige focus en ervaring specialisten op het gebied van definitieve ontharing
• Wij zijn goed opgeleid en gediplomeerd en hebben zeer ruime ervaring, veiligheid voorop
• Discretie staat bij ons in het hoogste vaandel
• Wij werken met het beste en gecertificeerde IPL systeem
• Wij geven u duidelijke en eerlijke informatie
• Wij behandelen alle locaties, bij mannen en vrouwen
• Wij gunnen u de laagste prijs, omdat wij vinden dat iedereen hier gebruik van moet kunnen maken
• Gratis en geheel vrijblijvend intake/ informatiegesprek

De laagste prijs en beste resultaten

Eindelijk betaalbaar definitief ontharen voor mannen en vrouwen!
Wij streven altijd naar de hoogste kwaliteit tegen een betaalbare prijs!

De filosofie van Be-Smooth is dat kwalitatieve behandelingen voor iedereen bereikbaar dienen te zijn. Wij werken dan ook met de beste apparatuur in resultaat (zie ook cliëntervaringen), comfort (korte behandeltijd waarbij wij geen gel hoeven te gebruiken) en veiligheid (de beste apparatuur en volledige focus van onze ervaren specialistes) tegen extreem lage behandelprijzen (u kunt bijvoorbeeld uw oksels al voor 21 euro per behandeling definitief laten ontharen!)

De apparatuur waar wij mee werken - exclusief in de achterhoek!

MedCos IPL SHR.jpg

Wij bieden de hoogste kwaliteit tegen een betaalbare prijs!
Er wordt als enige in de Achterhoek gewerkt met het nieuwste en meest krachtige IPL SHR-systeem dat op de markt te verkijgen is. Naast de uitstekende resultaten die hiermee bereikt worden, biedt het systeem vele extra voordelen ten opzichte van andere systemen, zoals de snelheid van de behandeling. Ook hoeft er geen gel gebruikt te worden en is de behandeling niet pijnlijk.

Onze MedCos systemen zijn in samenwerking met de Universiteiten van Twente en Maastricht in Nederland ontwikkeld en geproduceerd.

Bij de keuze voor dit systeem stonden resultaat, veiligheid en comfort voorop. De resultaten van dit systeem zijn gewaarborgd door honderdduizenden tevreden cliënten welke door de jaren heen behandeld zijn (door de gehele wereld). Het systeem heeft een kleine en grote behandelkop waardoor heel specifiek en ook snel behandeld kan worden, net afhankelijk van de locatie. Tevens hoeft er door de uitmuntende koeling van het systeem geen gel gebruikt te worden tijdens de behandeling (dit in tegenstelling tot veel andere systemen waarbij dat wel noodzakelijk is). Tevens wordt het energieniveau in het systeem constant gemonitoord waardoor de behandeling altijd even effectief is.

De combinatie van de beste apparatuur en onze volledig opgeleide, gecertificeerde en vakbekwame behandelend specialist geeft u de beste resultaten!

De zorgverzekering

Vergoeding definitief ontharen
Omdat gewerkt wordt met het nieuwste systeem en de best opgeleide specialisten, heeft Be-Smooth een goede naam bij veel zorgverzekeraars. Behandelingen in het gelaat zullen dan ook veelal worden vergoed door uw zorgverzekeraar, maar is geheel afhankelijk van uw zorgverzekeraar en conform welke voorwaarden u verzekerd bent.

Verschillende vergoedingen per zorgverzekeraar
De vergoeding voor definitief ontharen (bij veel zorgverzekeringen Vergoeding Laser ontharen of Vergoeding IPL ontharen genoemd) is per zorgverzekeraar verschillend. Als u uw zorgverzekeringspolis bekijkt kunt u zien of het IPL ontharenbij Be-Smooth vergoed wordt en tot welk bedrag per jaar u voor ontharingsbehandelingen vergoed krijgt. U kunt ook telefonisch contact met ons opnemen zodat wij u er meer over kunnen vertellen.

Hoe gaat de behandeling in zijn werk?

Wij vinden eerlijke en transparante voorlichting richting onze clienten heel erg belangrijk.
Als een van de weinige praktijken maken wij dan ook precies inzichtelijk hoe de IPL behandeling in zijn werk gaat, leggen u uit waarom u meerdere behandelingen nodig heeft, wat het verschil is tussen het ene IPL systeem en het andere, wat het verschil is tussen IPL en Laser en wat u kunt verwachten.

Wij houden er niet van om een irrieel verwachtingspatroon te schetsen (iets dat helaas veel andere praktijken/ schoonheidssalons/ instituten wel doen). Wij staan voor eerlijke, open en transparante informatie onderbouwd door de wetenschap. In een notendop gaat de behandeling zelf als volgt:

1. De te behandelen zone dient 24 uur voorafgaand aan de behandeling te zijn geschoren zodat een kleine stoppel aanwezig is. Hierdoor kan het licht geleid worden naar het haarwortelzakje en de haarstamcellen.

2. Tijdens de behandeling worden het haarwortelzakje en de haarstamcellen 'geraakt'. Deze worden vernietigd waardoor geen nieuwe haar meer geproduceerd kan worden.

3. De haar zal uitgroeien en er zal geen nieuwe haar meer geproduceerd worden, het resultaat: de definitieve verwijdering van de haar.

De IPL behandeling

Om te begrijpen hoe definitief ontharen middels IPL werkt is het allereerst belangrijk te weten hoe het haar groeit en hoe met licht het haar effectief verwijderd kan worden.

De haar
De haarwortel, ook wel haarfollikel genoemd, is verantwoordelijk voor de groei en productie van een haar, deze bevinden zich onder de huid. De haar welke zichtbaar is bestaat uit verhoornd materiaal (dode vezels welke opgebouwd zijn uit gekaratiniseerde proteïnen). Hierdoor zijn haren, evenals nagels gevoelloos.

Licht en warmte
Afhankelijk van de kleur absorbeert een haar meer of minder licht. Ter illustratie: leg een witte en een zwarte steen in de zon en de donkere steen wordt warmer. Dat komt omdat de zwarte steen meer licht absorbeert. Ook de kleurstof melanine, welke onze haren kleurt (pigment), absorbeert licht. Dus hoe donkerder de haar hoe beter deze het licht absorbeert.

Ontharen met licht
IPL staat voor Intense Pulsed Light. Met IPL wordt een lichtflits afgegeven op de huid. De IPL maakt van de omschreven eigenschappen van licht gebruik om haren definitief te verwijderen. Daar waar de haar wordt gemaakt, in de haarfollikel. De lamp geeft in korte tijd (de flits) een grote hoeveelheid licht af welke door het pigment in de haren (melanine) geabsorbeerd wordt.

Het pigment in de haren zet het licht om in warmte en geleid de warmte naar de haarfollikel, waardoor de haarfollikel wordt vernietigd, zowel langs de zijde als aan de voedingsbodem van de haar. Omdat de haarfollikel verantwoordelijk is voor de productie van een haar zal er, na een succesvolle behandeling, geen nieuwe haar meer geproduceerd worden. Omdat een haar dood/ verhoornd en gevoelloos materiaal is, is het, net als het afknippen van een nagel, niet pijnlijk.

De behandelde haren worden door het lichaam naar buiten gewerkt en de haarfollikel wordt door het lichaam afgevoerd.

Aantal benodigde behandelingen

Voor een succesvol eindresultaat zijn gemiddeld 8 tot 10 behandelingen noodzakelijk. Bij iedere cliënt en lichaamsdeel is dit verschillend. Veel cliënten zijn bij ons zelfs al met 6 of 7 behandelingen klaar en bij sommige cliënten zijn 12 behandelingen noodzakelijk. Wij hanteren dan ook altijd een gemiddelde van 8 tot 10 behandelingen.

Het aantal benodige behandelingen komt door de verschillende haargroeicycli welke iedere haar afzonderlijk doormaakt. De haargroei is bij iedereen verschillend en is afhankelijk van leeftijd, gewicht, metabolisme, hormonen, medicatie en etnische achtergrond. Ondanks deze verschillen doorloopt elke haar drie ontwikkelings-/ groeifasen:

1. De Anagene fase, ook wel groeifase genoemd
Tijdens deze fase bevat het haar pigment/ melanine en zit de haar verbonden met de haarfollikel, dit is de fase waarin het moet gebeuren.

Tijdens deze fase zit de haar vast aan de haarfollikel welke - in combinatie met de daar aanwezige haarstamcellen - verantwoordelijk is voor de productie en groei van de haar. Zodra de haar door het huidoppervlak komt kunnen de haarfollikel en haarstamcellen, bij een juiste afgave van het licht, vernietigd worden waardoor er geen voedingsbodem meer is om een nieuwe haar te produceren. Deze fase duurt voor gelaats- en lichaamshaar ongeveer twee tot drie weken.

2. Katagene fase, ook wel overgangsfase genoemd
De haar groeit uit, echter is deze onder de huid al losgekomen van de haarfollikel. De groeisnelheid neemt af en de haar gaat zich voorbereiden op volledige uitgroei. De haarfollikel en haarstamcellen kunnen niet bereikt en dus ook niet vernietigd worden. De haar zal volledig uitgroeien en de haarfollikel zal weer een nieuwe haar produceren die na verloop van tijd boven de huid zichtbaar wordt. Deze katagene tijd is extreem variabel, en kan zelfs in twee dagen voltooid zijn!

3. Telogene fase, ook wel rustfase genoemd
De haarfollikel en de haar ontwikkelt zich niet en groeit niet. In deze fase is er, als de haar reeds uitgevallen is boven de huid niets van te zien. De haarfollikel en haarstamcellen bevinden zich in de huid zonder een haar te produceren. De haarfollikel en haarstamcellen kunnen niet bereikt en dus ook niet vernietigd worden. Ook deze fase is onvoorspelbaar en kan variëren van enkele dagen tot een paar jaar. Haren verkerend in de Telogene fase zijn met name de haren die gevoelig zijn voor wisselingen in de hormonale huishouding als gevolg van bijv. de menopauze, drug gebruik, stress, medicatie en wisseling van de pil.

Vanwege de verschillende cycli van een haar is te verklaren waarom niet alle haren in één behandeling verwijderd kunnen worden. Meestal betekent dit dat gemiddeld 8 tot 10 behandelingen nodig zijn om er zeker van te zijn dat ieder haarzakje minstens eenmaal wordt geraakt en een haarreductie van ongeveer 90% gerealiseerd wordt. Tussen iedere behandeling ligt een periode van 6 tot 12 weken. Bij sommige locaties (vaak oksels en bikinilijn) wordt het gewenste resultaat al met minder behandelingen behaald, omdat daar een groter percentage haren gelijktijdig in dezelfde cycli verkeerd.

Het is goed om te weten dat geen enkel IPL / Laser systeem een locatie 100% haarloos kan maken, omdat sommige langdurig slapende haarfollikels aangezet kunnen worden tot het produceren van een nieuwe haar. Dit kan gebeuren door een veranderingen in de hormoonhuishouding welke veroorzaakt kan worden door adolescentieperiode (het volwassen worden), zwangerschap, menopauze, bepaalde medicatie of ziektebeeld. Dit houdt in dat u wellicht na een succesvolle behandelkuur nog voor een nabehandeling dient terug te komen.

Voor iedereen geschikt

Haarkleur
Melanine (pigment) is heel belangrijk om een goed resultaat te realiseren. In vol blonde, grijze, witte en rode haren zit veelal nauwelijks tot geen pigment. Door het ontbreken van voldoende pigment in het haar kunnen deze haren het licht niet voldoende absorberen en geleiden naar de haarfollikel. De kans is dan aanwezig dat de behandeling minder goed werkt of helemaal niet. Dit is bij alle IPL en Laser methoden, echter zijn wij een van de enige praktijken die hier een eerlijke voorlichting in geeft.

Schroom echter niet om contact met ons op te nemen! De specialiste zal, tijdens een gratis en geheel vrijblijvend intake gesprek, uw haar bekijken op de hoeveelheid pigmentatie. De IPL specialiste kan dan direct aangeven of een IPL behandeling succesvol kan zijn of niet. Let wel, het gaat om de haarkleur van de haren in het te behandelen gebiedt.

Huidskleur
Wanneer de huid erg donker is bevat deze veel pigment (het zwarte/ negroïde huidtype, huidtype VI). Bij een behandeling bestaat dan de kans dat het pigment van de huid het licht absorbeert in plaats van dat de haar het licht absorbeert. Het licht/ de warmte komt dan niet alleen bij de haarwortel, maar ook in de huid. Omdat een behandeling dan niet effectief zal zijn wordt het negroïde huidtype niet behandeld. De IPL specialist inspecteert altijd uw huid en de pigmentatie ervan alvorens de behandeling gestart wordt.

Veiliger, sneller en comfortabeler als laser

MedCos IPL SHR.jpg

De IPL behandelingen bij Be-Smooth zijn Veiliger, Sneller en Comfortabeler dan Laser met dezelfde hoogwaardige resultaten! In onderstaande leggen wij u uit waarom u bij ons in juiste handen bent. De IPL behandelingen bij Be-Smooth worden uitgevoerd met het enige in Nederland ontwikkelde IPL systeem. Ons systeem behoort tot de absolute wereldtop als gekeken wordt naar resultaat en comfort van de behandelingen.

Constant resultaat
In het IPL systeem wordt alles (energieniveau, koeling etc.) constant gecontroleerd middels een geavanceerd computersysteem welke in het systeem zit. Dit houdt voor u in dat de IPL behandeling altijd van dezelfde hoogwaardige kwaliteit is met zeer hoge resultaten. Mocht het energieniveau toch afnemen, of iets anders ontstaan, dan geeft het systeem automatisch een melding en stopt deze met werken, omdat dat het resultaat kan beïnvloeden. De behandelresultaten staan voor ons voorop!

Het nieuwe en veilige alternatief voor Laser!
Wij hebben bewust voor dit zeer hoogwaardige IPL systeem gekozen. Een Laser was voor ons niet ‘bespreekbaar’. Be-Smooth wilt namelijk behandelingen aanbieden met een zeer hoog resultaat, maar tevens op een veilige manier met het hoogste comfort. Enkele verschillen tussen het IPL systeem waar Be-Smooth mee werkt en Laser behandelingen:

- Veiliger: De Laser werkt met een zeer hoog energieniveau, omdat deze door uw huid heen gaat waardoor de kans op verbranding en andere complicaties aanzienlijk is. Bij IPL wordt het pigment van de haar gebruikt als geleiding waardoor met een lager energieniveau hetzelfde resultaat bereikt wordt.

- Niet pijnlijk: Omdat de Laser door uw huid heen gaat en een zeer hoog energieniveau gebruikt is de behandeling met Laser zeer pijnlijk. Bij de IPL behandeling van Be-Smooth voelt u wel iets, maar dat is geen pijn te noemen en totaal niet vergelijkbaar met Laser behandelingen.

- Geavanceerde koeling: Tijdens een Laser behandeling moet uw huid extra gekoeld worden, meestal door een gel of een los koelsysteem. Dit is niet comfortabel voor u en laat uw behandeling langer duren. Met de IPL behandeling van Be-Smooth is dit niet nodig.
- Veel kortere behandeltijd: Een Laser werkt veelal met een behandeloppervlak van slechts 1 of 2 cm2. Bij Be-Smooth wordt gewerkt met een behandeloppervlak van 10 cm2 (voor kleine locaties uiteraard met een kleiner oppervlak). Hierdoor is uw behandeling tot wel 10 keer sneller! Dus benen niet 2 uur ‘pijnlijden’ met een Laser behandeling, maar in 20-30 minuten op een zo comfortabel mogelijke manier.

Tevens is wereldwijd een tendens te zien dat steeds meer huidtherapeuten, klinieken, dermatologen en doktoren kiezen voor-/ overstappen naar de veiligere en comfortabelere IPL methode in plaats van de 'van oudsher' gebruikte Laser methode.

Verschil in IPL systemen - alleen het beste is goed genoeg

Bij Be-Smooth hebben wij resultaat altijd voorop staan
Bij de behandeling van ongewenste haargroei met IPL zijn 2 parameters erg belangrijk:
1. Het systeem waarmee gewerkt wordt
2. De behandelend specialist


Onze specialistes hebben jarenlange ervaring en enkel de focus op definitief ontharen middels IPL waardoor de benodigde expertise en bekwaamheid in huis is. Omtrent de apparatuur willen wij graag enkele zaken uitleggen zodat u weet waar deze verschillen in zitten.

Wij werken als enige in de Achterhoek met de wit met zwarte MedCos IPL HighEnergy Pro. Dit is het nieuwste systeem met de meeste kracht en instellingsopties. Wij hebben hiervoor met de gewone MedCos IPL gewerkt (zilver – blauw systeem), maar toen de krachtigere MedCos IPL HighEnergy Pro ontwikkeld werd zijn wij direct overgestapt op deze machine: wij willen enkel werken met de nieuwste en beste apparatuur om de beste resultaten te behalen.

• Krachtiger met een kortere flits = een veiligere behandeling met een sneller resultaat
• Een hoger energieniveau = ook de hardnekkige haren, de haren met weinig pigment, en donkere huidtypes kunnen wij behandelen
• Database en geavanceerde instellingen = een veilige behandeling en betere resultaten
• Simmermodus van de lamp = de flits heeft vanaf de eerste milliseconde effect waarbij andere systemen een oplaadfase hebben en minder effectief zijn
• Grote en kleine diafragma’s = een efficiënte en snelle behandeling op iedere locatie
• Slim systeem = dit is het enige systeem die alle energieniveaus continu controleert. Bij een afwijking slaat het systeem af/ in alarm zodat wij te allen tijde weten dat wij een effectieve behandeling uitvoeren

Adviezen voor en na de behandeling

Om een zo optimaal resultaat te bereiken, raden wij u aan om de onderstaande richtlijnen in acht te nemen. Naast het volgen van deze richtlijnen dient u een verandering in bijvoorbeeld medicijngebruik, de pil, druggebruik of andere medicinale/ hormonale factoren altijd aan uw behandelend specialist kenbaar te maken. Vanzelfsprekend hanteert uw behandelend specialist een strikte geheimhouding omtrent de door u verstrekte informatie.

Adviezen vóór de behandeling:

 • Gedurende 1 week voor de IPL behandeling oppassen met zonnebank en langdurig zonnen. Gebruik altijd een goede beschermingsfactor (bijvoorbeeld factor 30) of bedek de te behandelen gebieden zo goed mogelijk. Veel gebieden komen echter niet in de zon zoals oksels, bikinilijn/ schaamstreek volledig en bilnaad. De behandelend specialist analyseert voor iedere behandeling uw huid en past indien nodig de instellingen aan.
 • Op de dag van de behandeling geen make-up, crème, lotion of deodorant op de te behandelen gebieden aanbrengen.
 • Let op bij ontharen: Zorg dat het te behandelen gebied geschoren is voor de behandeling. Doe dit echter niet vlak voor de behandeling, maar 24-48 uur ervoor. Het is van belang dat een kleine minimale stoppel aanwezig is.
 • Gedurende de gehele behandelkuur mag geen ontharingscrème gebruikt worden en zijn harsen, waxen en epileren niet toegestaan, scheren mag wel maar probeer het wel af te bouwen.
 • Tussen de behandelingen adviseren wij u, om 2 tot 3 dagen na het scheren de te behandelen gebieden te scrubben (met uitzondering van uw gezicht). Dit bevorderd namelijk de stand van de haar.


Adviezen na de behandeling:

 • Eerste 24 uur na behandeling niet te heet douchen of baden.
 • Eerste 24 uur na behandeling geen sauna of stoombad.
 • Eerste 24 uur na behandeling niet zwemmen.
 • Gedurende 3 dagen na de IPL behandeling oppassen met zonnebank en langdurig zonnen. Gebruik altijd een goede beschermingsfactor (bijvoorbeeld factor 30) of bedek de te behandelen gebieden zo goed mogelijk. Veel gebieden komen echter niet in de zon zoals oksels, bikinilijn/ schaamstreek volledig en bilnaad.
 • Mocht uw huid na de behandeling een huidreactie geven (roodheid) dan kunt u uw huid koelen met bijv. een coolpack (niet uit de vriezer), een natte washand of met aloë vera gel. Dit kan voorkomen en is niet erg/ geheel onschuldig.
 • Na een vasculaire behandeling (couperose, spider naevi, acne) mag het gezicht niet te veel doorbloed worden. Om die reden adviseren wij tot 24 uur na de behandeling niet te sporten en geen gebruik te maken van sauna, stoombaden en te warme douches. Daarnaast raden wij het nuttigen van alcoholische dranken binnen 24 uur ook af.
 • Voor vragen kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Foto's van ons werk

Wij plaatsen regelmatig foto's op onze Facebookpagina, uiteraard enkel wanneer de cliënt hier toestemming voor geeft, zodat u kunt zien welke resultaten behaald worden met onze behandelingen. Op het hoofdstuk Referenties staan meer cliëntervaringen.

Prijslijst IPL definitief ontharen

Definitief ontharen oksels

Losse locaties / zones IPL ontharen 
(de genoemde prijzen zijn per behandeling).                     BE-SMOOTH PRIJS

Intake & adviesgesprek  GRATIS
Bovenlip € 21,00
Bakkebaarden € 21,00
Tussen wenkbrauwen € 21,00
Kin € 21,00
Hals € 26,25
Nek € 31,50
Schouders € 47,25
Oksels € 26,25
Onderarmen € 42,00
Gehele armen € 84,00
Handen € 31,50
Rug volledig € 131,25
Borst € 57,75
Tepels € 21,00
Buik € 57,75
Navel € 21,00
Bikinilijn € 47,25
Schaamstreek volledig € 57,75
Schaamlippen € 26,26
Balzak € 26,25
Bilnaad € 21,00
Billen volledig € 52,50
Bovenbenen € 89,25
Onderbenen met knie € 89,25
Benen volledig € 141,75
Tenen en wreef € 21,00
Vingers € 21,00
Oren € 21,00

COMBINATIE KORTINGEN DEFINITIEF ONTHAREN PAKKETPRIJZEN 

Bovenlip + bakkebaarden + kin € 52,50
Oksels + bikini € 52,50
Oksels + schaamstreek volledig € 63,00
Oksels + schaamstreek volledig + bilnaad € 68,25
Borst + buik € 94,50
Gehele armen + handen € 99,75
Oksels + bikini + onderbenen + knie € 136,50
Rug volledig + schouders € 157,50
Rug volledig + schouders + nek € 178,50
Oksels + bikini + benen volledig € 168,00
Oksels + schaamstreek volledig + onderbenen € 147,00
Oksels + schaamstreek volledig + bilnaad + onderbenen € 152,25
Oksels + schaamstreek volledig + benen volledig € 178,50
Oksels + schaamstreek volledig + bilnaad + benen volledig € 183,75
Lichaam volledig € 367,50

Meer informatie over onze behandelingen?

Om meer over deze behandeling te weten te komen nodigen wij u van harte uit voor een algeheel vrijblijvend en uiteraard gratis intakegesprek. Wij zullen u tijdens dit intake gesprek eveneens alles uitleggen en laten zien hoe wij te werk gaan en kunnen desgewenst gelijk de behandeling uitvoeren.

Be-Smooth BV 
Keppelseweg 21
7001 CE Doetinchem
Tel: 0314 84 61 93
e-mail: info@be-smooth.nl

Stel een vraag

Meer informatie over...
definitief ontharen
cryolipolyse
permanente make up
tandenbleken
Ontspanningsmassage
huidverbetering
lichaamsmassage, scrub, hamam
Microneedling
Anders namelijk...

Like onze Facebookpagina en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws!

© 2023 Be-Smooth BV - Disclaimer - Privacy

Delen wordt gewaardeerd