Kalknagels
Behandeling van kalknagels MET DE NIEUWSTE LASER
U wilt toch ook uw gezonde, heldere nagels weer terug?

Zoals de meeste weten gaat een schimmel-/ kalknagel helaas niet vanzelf over en hebben goedbedoelde crèmes slechts een tijdelijk effect. Medicatie die vaak voorgeschreven zal worden hebben bijwerkingen en zelf een grote groep mensen mogen deze medicijnen niet eens innemen. Be-Smooth heeft de enige echt veilige en effectieve oplossing: een laserbehandeling met de klinisch bewezen FOX kalknagellaser.

IMG 8875 jpg

Behandeling van schimmel-/ kalknagels

Met de volkomen veilige en bewezen effectieve behandeling van Be-Smooth is het vanaf nu mogelijk om schimmel-/ kalknagels effectief te laten behandelen met behulp van lasertherapie. Tijdens de behandeling wordt de schimmel (mycose) effectief bestreden en de nagel direct gestimuleerd weer gezond en helder te groeien. Dat is niet alleen een zichtbare verbetering voor uw nagels, maar het geeft ook je zelfvertrouwen een boost.

Direct reserveren

Waarom bij Be-Smooth?

 • DIt is een van de enige effectieve behandeling tegen schimmel-/ kalknagels.
 • Wij zijn goed opgeleid en gediplomeerd en wij hebben zeer ruime ervaring, veiligheid voorop
 • Discretie staat bij ons in het hoogste vaandel
 • Wij werken met het beste en gecertificeerde apparatuur
 • Wij geven u duidelijke en eerlijke informatie
 • Wij gunnen u de laagste prijs, omdat wij vinden dat iedereen hier gebruik van moet kunnen maken
 • Gratis uitgebreid intake/ informatiegesprek en testflits

De apparatuur waar wij mee werken

FOX Laser
De laser waar wij mee werken, de FOX Laser, staat wereldwijd bekent als de nr. 1 laser voor de effectieve behandeling van kalknagels/ schimmelnagels. Het licht in deze laser wordt zo gefilterd zodat deze er enkel op gericht is om de hardnekkige schimmel effectief aan te pakken.

De combinatie van de beste apparatuur en onze volledig opgeleide, gecertificeerde en vakbekwame behandelend specialist geeft u de beste resultaten!

Hoe gaat de behandeling in zijn werk?

De laserstraal wordt langzaam over de nagel bewogen. Door de voelbare warmte van de laser wordt de schimmel onder je nagel vernietigd. Deze behandeling duurt in totaal ongeveer tien minuten.

Tijdens de behandeling bewerken wij uw nagels één voor één met de laser. Ook als u aan slechts één nagel een zichtbare infectie heeft behandelen wij veelal alle nagels. De overige nagels kunnen immers ook besmet zijn en gezonde nagels weer besmetten. Vanzelfsprekend geven wij u ook advies over hoe u het terugkeren van de schimmel kunt voorkomen.

De behandeling is volkomen veilig, zeer goed te verdragen en bewezen effectief.

Aantal benodigde behandelingen

Het aantal behandelingen is sterk afhankelijk van de hardnekkigheid van de schimmel. Er zijn gemiddeld 4-5 behandelingen benodigd om het gewenste resultaat te behalen. Tussen de behandelingen zit een periode van ongeveer 6 weken. 

Wat is een schimmel-/ kalknagel?

Het is een veel voorkomende aandoening. Meestal betreft het de teennagels, vooral van de grote tenen. Maar ook de vingernagels kunnen aangetast zijn. Een dergelijke infectie kan optreden door een bezoek aan sauna, zwembaden, gymlokalen en gemeenschappelijke douches. Schimmelinfecties dringen het nagelbed binnen via de buitenrand van de nagel. Dergelijke infecties kunnen erg pijnlijk zijn, kunnen problemen geven bij het lopen en zien er niet fraai uit. Een kalknagel is het gevolg van een schimmelinfectie die zich nestelt onder de huid bij de nagelwortel.

Hoe ontstaat besmetting?

Kalknagels ontstaan door dezelfde schimmelsoort (dermatofyten) die ook voetschimmel veroorzaakt. De schimmel kan gemakkelijk worden overgedragen op andere personen, bijvoorbeeld door met blote voeten openbare douche- en badruimtes te betreden. In veel gevallen begint de besmetting op één nagel en raken vervolgens meerdere nagels aangedaan. Normaal gesproken is een nagel te dik om schimmels door te laten maar nagels die beschadigd zijn door sporten of door het dragen van te nauwe schoenen, raken dan toch geïnfecteerd. Vocht en warmte geven eenmaal aanwezige schimmels de kans zich dieper in de huid en nagels te nestelen.

Wanneer heb ik weer een schone heldere nagel?

Hoe lang het duurt voordat u weer een gezonde nagel heeft, is afhankelijk van de ernst van de schimmelinfectie en uw persoonlijke omstandigheden. Meestal duurt het enkele maanden voordat de nagel weer geheel gezond is/ de aangetaste nagel uitgegroeid is.

Prijslijst schimmel- / kalknagels

Een behandeling van alle teennagels wordt aangeboden voor slechts 52,50 euro per behandeling. Soms volstaan 3 of 4 behandelingen, maar veelal zijn 4-6 behandelingen noodzakelijk voor een volledige aanpak van de schimmel. 

Na een succesvolle behandeling bij Be-Smooth krijgt u weer gezonde, heldere nagels welke gezien mogen worden!

Meer informatie of een afspraak inplannen? Neem dan rechtstreeks contact met ons op.
Voor Doetinchem: 0314-846193

Adviezen voor en na de behandeling

Voorafgaand aan uw behandeling:
U dient er voor te zorgen dat uw voeten schoon zijn, uw nagels kort geknipt en u dient geen nagellak of een medische zalf of andere zalf op uw nagels aangebracht te hebben. Voorafgaand aan de behandeling dienen uw nagels door de pedicure gefreesd/ afgevlakt te zijn om de behandeling zo effectief mogelijk te maken. U dient een paar schone sokken mee te nemen.

Na de behandeling:
Vanzelfsprekend geven wij u ook advies over hoe u het terugkeren van de schimmel het best kunt voorkomen. Enkele basisregels zijn:

 • Trek elke dag schone sokken aan.
 • Sokken / dekbed / badmat wassen op 60° graden, probeer de schimmel uit je huis te wassen.
 • 's-Ochtends en 's-avonds de gewassen voeten insmeren met de geadviseerde producten.
 • Voeten goed afdrogen na het douchen.
 • Niet op blote voeten lopen in openbare ruimtes.
 • Gooi pantykousjes of panty’s weg.
 • Nagellak die in aanraking is geweest met de schimmelnagel niet meer gebruiken.

Foto's van ons werk

Hier treft u een foto aan welke tevens op onze Facebookpagina gepubliceerd is. Op deze foto ziet u heel duidelijk dat er weer een nieuwe heldere nagel ontstaat en de schimmel-/ kalknagel geheel verdwenen is (als de nagel is uitgegroeid).

Wij plaatsen regelmatig foto's, uiteraard enkel wanneer de cliënt hier toestemming voor geeft, zodat u kunt zien welke resultaten behaald worden met onze behandelingen. Op het hoofdstuk Referenties staan meer cliëntervaringen en op het onderdeel Nieuws (evenals op onze Facebookpagina) treft u meer foto's aan.

Meer informatie over onze behandelingen?

Om meer over deze behandeling te weten te komen nodigen wij u van harte uit voor een algeheel vrijblijvend en uiteraard gratis intakegesprek. Wij zullen u tijdens dit intake gesprek eveneens alles uitleggen en laten zien hoe wij te werk gaan en kunnen desgewenst gelijk de behandeling uitvoeren.

Be-Smooth BV 
Keppelseweg 21
7001 CE Doetinchem
Tel: 0314 84 61 93
e-mail: info@be-smooth.nl

Stel een vraag

Meer informatie over...
definitief ontharen
cryolipolyse
permanente make up
tandenbleken
Ontspanningsmassage
huidverbetering
lichaamsmassage, scrub, hamam
Microneedling
Anders namelijk...

© 2023 Be-Smooth B.V. - Disclaimer - Privacy

Delen wordt gewaardeerd