Tandenbleken
cleansing & whitening methode
Veilig en verantwoord reinigen en witter maken van uw tanden (tandenbleken)

Uw tanden 'bleken' kan tegenwoordig snel, veilig en zonder pijn. De professionele cleansing & whitening methode is de nieuwste methode op het gebied van veilig en effectief tanden reinigen en witter maken (tandenbleken). In slechts 30 tot 60 minuten heeft u weer een verzorgde wittere en stralende glimlach!

Net als de andere behandelingen, maken wij tandenbleken betaalbaar en bereikbaar voor iedereen! Onze behandeling is erop gericht om vanuit een esthetisch oogpunt uw tanden hun oorspronkelijke witheid en glans terug te geven (veelal is dit 3 tot 8 tinten lichter in 1 behandeling/ sessie!)

• Witte tanden in 30-60 minuten
• Voor mannen en vrouwen
• Geheel veilig voor tanden en tandglazuur
• Geen gebruik van waterstofperoxide
• Gegarandeerd resultaat
• Vakkundig advies

Onze cleansing & whitening behandeling is ook als duo behandeling te boeken!

IMG 6367

De Cleansing & Whitening methode

Witte tanden basis
De basis behandeling is voor iedereen die een duidelijk resultaat wil hebben tegen een zeer scherp tarief. De effectieve bleektijd is 2 x 20 min. Deze behandeling is geschikt als er een beperkte aanslag op/ verkleuring van de tanden aanwezig is. Ook zeer geschikt voor een feestje, bruiloft of andere gelegenheid.

Witte tanden extra
De effectieve bleektijd bij de extra behandeling is 3 x 20 min. Deze behandeling geeft het hoogste resultaat en is aan te bevelen als je tanden sterk aangeslagen en/of nog nooit gebleekt zijn. Met name voor personen die roken (gerookt hebben) en veel kleurstoffen/ rode wijn nuttigen is deze behandeling uitermate geschikt.

Fresh up
De fresh up behandeling is 1 x 20 min effectieve bleektijd en is aan te raden voor iedereen die al eens eerder de Cleansing & Whitening behandeling ondergaan heeft en/of als de tanden maar minimaal verkleurd zijn.

DIRECT RESERVEREN

Waarom bij Be-Smooth?

Geen peroxide, geen pijn en geheel veilig voor uw tanden en tandglazuur
Vandaag de dag is sociaal en zakelijk gezien een gezond en wit gebit erg belangrijk. Uw tanden en glimlach zijn immers heel bepalend voor uw uiterlijk en voorkomen. Door bijvoorbeeld roken, koffie, drank en eten met kleurstoffen of onvoldoende verzorging, kunnen uw tanden een gelige en onverzorgde kleur krijgen. Maar ook als u elke dag uw tanden goed verzorgt, kunnen uw tanden geel of donkerder worden.

Dankzij het cosmetisch bleken van Be-Smooth krijgt u weer een stralende en verzorgde glimlach en worden uw tanden weer hun oorspronkelijke witte kleur.

Met de Be-Smooth Cleansing & Whitening behandeling worden uw tanden maar liefst 3 tot 8 tinten lichter!

De apparatuur en bleekgel waar wij mee werken

IMG 6367

Bij alle professionele methodes wordt gebruik gemaakt van een blekende gel. De actieve ingrediënten worden, in het geval van een plasmalamp - UV lamp of LED lamp, versneld geactiveerd waardoor in een korte tijd een goed resultaat te behalen valt. Zou een behandeling zonder bleeklamp gebruikt worden dan zal het blekende resultaat pas na 2 tot 3 uur zichtbaar zijn. Het versneld dus het proces. Het gepatenteerde blauwlichtsysteem in de lamp van Be-Smooth is klinisch bewezen veilig en effectief.

Hoe gaat de behandeling in zijn werk?

De speciale tandenbleek methode van Be-Smooth is NIET PIJNLIJK en er wordt GEEN PEROXIDE gebruikt, dit omdat peroxide erg schadelijk kan zijn voor uw tanden en uw tandglazuur.

De methode welke Be-Smooth volgt is erop gericht om vanuit een esthetisch oogpunt uw tanden hun oorspronkelijke witheid en glans terug te geven. De Cleansing & Whitening methode i.c.m. de door Be-Smooth gebruikte Blue Light Plasmalamp is snel en efficiënt.

De componenten welke gebruikt worden reinigen grondig het tandoppervlak en de aangetaste delen van de tand zonder daarbij het glazuur van uw tand aan te tasten en de Blue Light Plasmalamp zorgt ervoor dat er in de groeven en tussen de tanden een dieptewerking plaatsvindt. Dit samen zorgt voor een optimaal resultaat en laat op deze manier de originele witte kleur van de tand herleven.

Is het veilig?

Is de Cleansing & Whitening methode veilig?
Die vraag gaat bij veel consumenten door het hoofd en kunnen wij volmondig JA op zeggen. Door de combinatie van het gebruik van de juiste producten en de door ons gebruikte blue light plasmalamp is bleken met de Be-Smooth Cleansing & Whitening methode niet schadelijk voor de tanden, tandglazuur en vullingen. WIj gaan dus niet door de glazuurlaag heen in tegenstelling tot het echte bleken, waardoor onze methode niet schadelijk is. Be-Smooth gebruikt enkel gecertificeerde en hoog kwalitatieve producten die toegestaan zijn binnen de EU, waardoor de veiligheid van de behandeling gewaarborgd is.

De Cleansing & Whitening gel is 100% cosmetisch, bevat geen peroxide en is veilig in gebruik (volgens de richtlijn van de Europese commissie).

Wat doet de behandeling?

In het tandglazuur lopen veel kleine kanaaltjes. In de loop van de tijd trekken verkleurende stoffen uit eten en drinken deze kanaaltjes in. Dit zijn zulke kleine deeltjes dat zelfs een tandenborstel hier niet bij kan; ze zitten letterlijk ‘in je tand’. Die vervuiling zorgt voor verkleurde tanden. Onze werkzame Cleansing & Whitening gel breekt in combinatie met de plasmalamp langzaam maar zeker de vervuiling af zodat deze uit de tand kan vloeien. Eigenlijk is tanden bleken dus gewoon een grondige reiniging!

Hoe wit worden mijn tanden?

Iedere cliënt gaat met resultaat de deur uit!

Met Be-Smooth Cleansing & Whitening behandeling zult u gemiddeld 3 tot 8 tinten wittere tanden krijgen. De resultaten hangen uiteraard af van de genetisch bepaalde kleur van uw tanden en uw persoonlijke omstandigheden. Uiteindelijk is het doel een voor u zo’n optimaal mogelijk natuurlijke witte kleur te bereiken. De Be-Smooth specialist toont u aan de hand van de kleurenshade de behaalde resultaten. De Be-Smooth Cleansing & Whitening methode bleekt niet door de natuurlijke kleur van de tand heen, waardoor uw tand nooit witter kan worden dan zijn natuurlijke kleur.

Hoe lang blijft het resultaat zichtbaar?

Direct na de behandeling zijn de resultaten al zichtbaar! Afhankelijk van uw persoonlijke levensstijl en uw mondhygiëne blijft het resultaat 2 tot 5 maanden.

Nadat de behandeling is voltooid kunt u thuis gebruik maken van de professionele whitening tandpasta welke Be-Smooth verkoopt. Dit is een echte Whitening tandpasta welke witmakende stoffen bevat en hierdoor nieuwe verkleuring direct tegengegaan wordt. Uiteraard is ook deze Whitening tandpasta geheel veilig voor uw gebit. Dit is overigens geen tandpasta als vervanging van uw huidige tandpasta, maar dient gezien te worden als extra/ aanvulling op uw normale tandverzorging.

Kan de behandeling herhaald worden?

In tegenstelling tot veel andere methoden kan de Be-Smooth behandeling onbeperkt herhaalt worden, omdat het door Be-Smooth gehanteerde 100% cosmetische product het tandglazuur niet aantast, de veiligheid van uw tanden staat voorop! Om de witheid van uw tanden langer te behouden raden wij aan om alle voedingsmiddelen die vlekken op uw tanden kunnen veroorzaken te vermijden zoals onder andere donkere thee, koffie, tabak en rode wijn.

Prijslijst tandenbleken

Zoals u van Be-Smooth gewent bent bieden wij kwalitatief hoogwaardige behandelingen/ producten aan tegen een betaalbare prijs, dus zo ook de Cleansing & Whitening behandeling!

WITTE TANDEN BASIS  - Effectieve bleektijd 2 x 20 minuten. 
Losse behandeling: 75 euro
In DUO vorm: 60 euro per peroon
Met 3 personen tegelijk: 50 euro per persoon


WITTE TANDEN EXTRA - Effectieve bleektijd 3 x 20 minuten.
Losse behandeling: 110 euro
In DUO vorm: 95 euro per peroon
Met 3 personen tegelijk: 80 euro per persoon


Meer informatie of een afspraak inplannen? Neem dan rechtstreeks contact met ons op via 0314-846193.

Adviezen voor en na de behandeling

Voor de behandeling:
Voor de behandeling hoeft u nergens rekening mee te houden, u mag alles gewoon eten en drinken. Eventueel is het verstandig om voor de behandeling goed te eten, omdat dit na de behandeling de eerste paar uur wordt afgeraden omdat de tanden nog iets nableken.

Na de behandeling:
Wacht tot 1 uur na de behandeling om iets te eten, te drinken of te roken, LET OP: Het liefst de eerste 24 uur niet in aanraking komen met sterk gekleurde voeding of dranken (= geen koffie, thee, wijn, frisdranken, tomatensaus etc.)

Foto's van ons werk

Hier treft u een voor en na foto aan welke tevens op onze Facebookpagina gepubliceerd is. Wij plaatsen regelmatig foto's, uiteraard enkel wanneer de cliënt hier toestemming voor geeft, zodat u kunt zien welke resultaten behaald worden met onze behandelingen. Op het hoofdstuk Referenties staan meer cliëntervaringen en op het onderdeel Nieuws (evenals op onze Facebookpagina) treft u meer voor en na foto's aan.

Meer informatie over onze behandelingen?

Om meer over deze behandeling te weten te komen nodigen wij u van harte uit voor een algeheel vrijblijvend en uiteraard gratis intakegesprek. Wij zullen u tijdens dit intake gesprek eveneens alles uitleggen en laten zien hoe wij te werk gaan en kunnen desgewenst gelijk de behandeling uitvoeren.

Be-Smooth BV 
Keppelseweg 21
7001 CE Doetinchem
Tel: 0314 84 61 93
e-mail: info@be-smooth.nl

Stel een vraag

Meer informatie over...
definitief ontharen
cryolipolyse
permanente make up
tandenbleken
Ontspanningsmassage
huidverbetering
lichaamsmassage, scrub, hamam
Microneedling
Anders namelijk...

© 2023 Be-Smooth B.V. - Disclaimer - Privacy

Delen wordt gewaardeerd