Tatoeage verwijdering

Tatoeage verwijderen bij Be-Smooth!

Spijt van uw tatoeage, is uw tatoeage vervaagd en lelijk geworden of wilt u
ruimte maken voor een nieuwe? Wij kunnen u helpen met onze nieuwste laser, de beste techniek voor het verwijderen van uw tatoeage.

Veelal denkt men enkel aan het verwijderen tatoeages, logisch, maar wist u dat permanente make up hier ook onder valt? Heeft u oude of niet goed gezette permanente make up? Ook deze kan met onze laser verwijderd worden. Na genezing kan onze permanent make up artist u direct voorzien van goed en vakkundig gezette permanente make up.

Zoals u van Be-Smooth gewend bent wordt enkel met de beste Laser apparatuur
gewerkt. De behandelingen worden door ervaren huidspecialisten
uitgevoerd. 

Waarom tatoeage verwijderen bij Be-Smooth?

  • Medisch gecertificeerde apparatuur

  • Gespecialiseerde huidspecialisten

  • Wij geven u duidelijke en eerlijke informatie

  • De gun-factor, daarom de beste prijs
  • Gratis en geheel vrijblijvend intake/ informatiegesprek

Prijslijst tatoeage en permanente make up verwijdering

Een scherpe prijs tegen het beste resultaat.

Als u de lengte x de breedte van uw tatoeage neemt weet u de cm2 van uw tatoeage. De prijzen voor tatoeage verwijderen zijn per behandeling.

Intake    GRATIS
Tot 1 cm²                          € 55 
Tot 5 cm²                          € 70 
Tot 10  cm²                       € 85 
Tot 20  cm²                      € 100
Tot 35 cm²                        € 130
Tot 50  cm²                      € 160
Tot 75  cm²                      € 200
Tot 100  cm²                   € 240
Tot 150  cm²                     € 275
Tot 300  cm²                    € 345
Tot 500  cm²                     € 395

Tatoeages boven de 500 cm2 kunnen veelal niet in 1 sessie in totaliteit behandeld worden. Hier wordt dan ook een specifiek behandeltraject en prijsopgave voor gemaakt.

Hoe gaat het verwijderen van een tatoeage in zijn werk?

Voor er gestart wordt met de behandeling vindt er een intakegesprek plaats. De behandeling is doorgaans geschikt voor iedereen. Onze specialist zal u informeren over reële mogelijkheden en verwachtingen ten aanzien van de behandeling. Er wordt samen met u een behandelplan opgesteld en besproken, waarin alle aspecten van de behandeling aan de orde komen, zoals: eventuele complicaties, aantal behandelingen, kosten, richtlijnen voor en na de behandeling, etc. 

De behandeling zelf is niet pijnloos, maar zeker ook niet pijnlijk. Het is te vergelijken met een elastiekje dat op de huid komt.  Eerst zal het te behandelen gebied nagekeken worden en vervolgens wordt de gehele tatoeage met de Laser behandeld. Na het laseren kunnen op het behandelde gebied witte plekjes voorkomen (een witte waas). Dit verdwijnt echter snel weer. Na de behandeling zal de huid rood worden en kan enigzins opzwellen (oedeem) en warm aanvoelen. Er wordt een steriel gaasje aangebracht. Het lichaam gaat de inkt in enkele weken afbreken en zelfstandig afvoeren.

Adviezen voor en na de behandeling

Uw huid dient in ieder geval een week vóór tot een week ná de behandeling niet blootgesteld te worden aan de zon.  Bent u veel buiten en is het niet mogelijk de zon te vermijden, gebruikt u dan een goede anti-zonnebrandcrème met een factor van 35 of hoger. Scrubcrèmes  en zelfbruiningscrèmes  in het te behandelen gebied raden wij u ook af.

Na de behandeling kunnen korstjes en/of blaartjes ontstaan. Deze zullen vanzelf verdwijnen. Belangrijk is dat u niet gaat krabben. U kunt de korstjes insmeren met een vette crème of vaseline. De tatoeage zal langzaam vervagen.

Aantal benodigde behandelingen

Hoeveel behandelingen u nodig heeft is afhankelijk van een aantal factoren, bijvoorbeeld de diepte en dikte van de tatoeage, wanneer deze is gezet en welk soort en kleur inkt is gebruikt. Onze huidtherapeuten nemen vooraf het te verwachten resultaat en het aantal benodigde behandelingen met u door. Na iedere behandeling zult u resultaat zien. Bij een grijze en zwarte taoeage is het gewenste resultaat veelal met 3-6 behandelingen gerealiseerd waarbij een gekleurde tatoeage enkele behandelingen meer nodig kan hebben. 

Duur van de behandeling en interval

Het verwijderen van een tatoeage is een relatief snel proces. Wij nemen echter ruim de tijd voor onze clienten zodat u genoeg ruimte heeft om vragen te stellen en dat alles over de behandeling duidelijk is. Gemiddeld wordt 30 tot 45 minuten ingepland.

Na 6 tot 8 weken kan een vervolgbehandeling plaatsvinden. De huid moet eerst de tijd krijgen om de 'geraakte' inkt af te voeren alvorens de opvolgende behandeling plaats te laten vinden. 

Werking van de Laser

De laser is voorzien van de modernste lasertechniek. De laser levert een krachtige, zeer korte, gepulseerde lichtstraal. De puls is precies lang genoeg om de inkt te verwarmen en de huid te ontzien. Dit in tegenstelling tot de andere (verouderde) lasers. Deze bundel licht zal door de huid heengaan en de pigmenten van de verf in uiterst kleine deeltjes schieten. Deze kleinere deeltjes worden op een natuurlijke wijze door het lichaam afgebroken en afgevoerd. 

Behandeling van alle tatoeage kleuren

Wij beschikken over meerdere speciaal ontwikkelde kopstukken waardoor wij niet alleen zwarte, groene en blauwe inkt kunnen verwijderen (zoals de meeste lasers) maar ook alle andere kleuren.

Meer informatie over onze behandelingen?

Om meer over deze behandeling te weten te komen nodigen wij u van harte uit voor een algeheel vrijblijvend en uiteraard gratis intakegesprek. Wij zullen u tijdens dit intake gesprek eveneens alles uitleggen en laten zien hoe wij te werk gaan en kunnen desgewenst gelijk de behandeling uitvoeren.

Be-Smooth BV 
Keppelseweg 21
7001 CE Doetinchem
Tel: 0314 84 61 93
e-mail: info@be-smooth.nl

Stel een vraag

Meer informatie over...
definitief ontharen
cryolipolyse
permanente make up
tandenbleken
Ontspanningsmassage
huidverbetering
lichaamsmassage, scrub, hamam
Microneedling
Anders namelijk...

© 2023 Be-Smooth B.V. - Disclaimer - Privacy

Delen wordt gewaardeerd