Gezichtsbehandelingen
Huid specialistische behandelingen
Voor iedereen een geschikte behandeling

Be-Smooth heeft een groot pakket aan behandelingen voor huidverbetering. Van een ontspannen gezichtsbehandeling tot intensieve Laser/ fruitzuur peelingen. Via onderstaande pagina's kunt u een indruk krijgen van onze mogelijkheden.

Voor iedereen een oplossing 

Be-Smooth heeft een groot pakket aan behandelingen voor huidverbetering. Van een ontspannen gezichtsbehandeling tot intensieve Laser/ frtuitzuur peelingen. Via onderstaande pagina's kunt u een indruk krijgen van onze mogelijkheden. 

Microneedling
DERMA-PEN

Bij onze microneedling behandeling maken wij met minuscule naaldjes die zeer snel op en neer bewegen microscopisch kleine gaatjes in de huid. Dit zorgt voor de activatie van het natuurlijk wondgenezingproces.

IPL Photofacial

Photofacial, ook bekend als fotofacial of fotorejuvenatie, is een niet-invasieve huidbehandeling die gebruikmaakt van geavanceerde lichttechnologie om verschillende huidproblemen te behandelen.

Medical Zapper

De Medical Zapper maakt het onze huidtherapeuten mogelijk om kleine huidoneffenheden snel en veilig te behandelen. Fibromen, bloedblaasjes, ouderdomswratjes en talgklierhyperplasie zijn veelal in 1 behandeling verwijderd.

T-AWAY

Heeft u last van storende rode adertjes? Met onze T-Away behandeling kan daar effectief mee afgerekend worden.

OBSERV 520 Huidscan / analyse

Met de Observ 520 huidscan is het voor ons mogelijk om de huid op een zeer uitgebreide manier te analyseren. Veel huidaandoeningen beginnen in de diepere huidlagen en worden middels deze huidscan  zichtbaar.

Meer informatie over onze behandelingen?

Om meer over deze behandeling te weten te komen nodigen wij u van harte uit voor een algeheel vrijblijvend en uiteraard gratis intakegesprek. Wij zullen u tijdens dit intake gesprek eveneens alles uitleggen en laten zien hoe wij te werk gaan en kunnen desgewenst gelijk de behandeling uitvoeren.

Be-Smooth BV 
Keppelseweg 21
7001 CE Doetinchem
Tel: 0314 84 61 93
e-mail: info@be-smooth.nl

Stel een vraag

Meer informatie over...
definitief ontharen
cryolipolyse
permanente make up
tandenbleken
Ontspanningsmassage
huidverbetering
lichaamsmassage, scrub, hamam
Microneedling
Anders namelijk...

© 2023 Be-Smooth B.V. - Disclaimer - Privacy

Delen wordt gewaardeerd