IMG 7809 jpg
Skin Tech peelingen
Met de Skin Tech peelingen kan Be-Smooth het hoogst haalbare aanbieden op het gebied van huidverbetering.

Bij onze Skin Tech huidverbeteringsbehandelingen is geen sprake van verzorging maar van specialistische huidverbeterende behandelingen. Deze mogen ook alleen worden uitgevoerd door specialisten die door Skin Tech Pharma getraind en gecertificeerd zijn, over het algemeen enkel BIG-geregistreerde vakmensen zoals huidtherapeuten, cosmetisch artsen en plastisch chirurgen. De bij Be-Smooth werkzame huidspecialisten zijn allen Skin Tech gecertificeerd specialist!

Onze huidspecialisten hebben met de Skin Tech behandelingen en producten al de middelen in huis om nagenoeg ieder huidprobleem effectief aan te pakken en de huid er weer fris, stralend, egaal, gezond en jeugdig uit te laten zien. 

Skin Tech Peelingen 

Het huidverbeteringsplan van Skin Tech bestaat uit een diversiteit van geavanceerde peelingen in combinatie met producten voor thuisgebruik. Welke peeling geschikt is wordt door onze huidtherapeut bepaald tijdens een uitgebreid intakegesprek inclusief de Observ 520 huidscan. 

Skin Tech peelingen zijn voor een totale verbetering van de huidstructuur en voor de behandeling van een diversiteit aan indicaties:

 • Hardnekkige pigmentatie
 • Acne huid en acne littekens
 • Fijne lijntjes en rimpels
 • Ouderdomsvlekjes
 • Gevoelige en Rosacea huid
 • Vette en Acne huid
 • Droge huid
 • Gehydrateerde huid
Direct reserveren

Waarom Skin Tech bij Be-Smooth?

 • Zeer geavanceerd Peeling programma
 • Echte huidverbetering
 • Afgestemd op uw huidconditie/ behandelindicatie
 • Uw behandeling wordt uitgevoerd door volledig door Skin Tech gecertificeerde huidtherapeuten
 • Het hoogst haalbare in huidverbetering zonder snijden

Wat kan een Skin Tech peeling voor mij betekenen?

Huidveroudering begint met het trager worden van de huidceldeling, waardoor de levende huidlagen inactiever worden en de dode huidcellen meer aan het oppervlak blijven kleven. Het gevolg is dat de collageen- en elastineproductie in de huid afneemt en de ‘afdruk’ van de rimpel in de dode lagen steeds beter zichtbaar blijft zitten.

Peelings hebben huidverjongende eigenschappen. Het uiteindelijke effect is afhankelijk van je huidtype, het soort peeling dat wordt toegepast en welke huidlaag met de peeling bereikt wordt. Een peeling bevordert celvernieuwing en verwijdert dode huidcellen. Hierdoor wordt de huid egaler, nemen pigmentvlekken af, worden poriën en fijne lijntjes minder zichtbaar en kan de huid zich vernieuwen en verjongen. Door toepassing van de juiste peeling kan het proces van huidveroudering worden omgekeerd en de gehele huidstructuur worden verbeterd.

De soorten Skin Tech peelingen

Peelingen bevatten o.a. zuren (bijvoorbeeld glycolzuur, melkzuur, TCA (trichloorazijnzuur)) die een licht of sterk ‘afschurend’ effect op de huid hebben. De bovenste laag met dode huidcellen wordt verwijderd en maakt plaats voor verse nieuwe huid. Binnen Be-Smooth maken wij gebruik van oppervlakkige en medium peelingen.

Oppervlakkige peelingen
Deze peelingen bestaan meestal uit alfahydroxyzuren (ook wel fruitzuren genoemd), maken de huid schoon, stimuleren de bloedsomloop en geven de huid een verfrissende opknapbeurt. Daarnaast zijn ze geschikt om acne en mee-eters te behandelen. Deze peelingen bevatten zuren in lage concentraties, hebben vooral een reinigend effect en maakt het algehele huidbeeld stralender.

Medium peelingen
Als het om huidverbetering- of verjonging gaat of om het behandelen van bepaalde huidproblemen (denk aan pigmentvlekken, een vale huid, grote poriën en littekentjes door bijvoorbeeld acne), dan zijn medium peelingen effectiever. Deze peelings bevatten andere zuren (meestal trichloorazijnzuur ofwel TCA) met een ander werkingsmechanisme dan fruitzuren – ze kunnen dieper doordringen in de huidlaag en hebben een hoger ‘afschurend’ vermogen. Van een medium peeling gaat de huid vervellen en dat is nodig om van die storende vlek of rimpel af te komen; dit is échte huidverbetering.

Na een TCA-peeling vervelt de huid doorgaans van dag 3 tot 5 het meest. Met een slimme planning (bijvoorbeeld peelen op een woensdag en vervellen in het weekend) is dat goed te doen.

Easy Droxy Peel

De Easy Droxy Peel: valt in de categorie oppervlakkige peelings. Deze peeling bestaat uit fruitzuren en salicylzuur en is zeer geschikt voor behandeling van een fletse en droge huid en van een acne(gevoelige) huid. Easy Droxy Peel laat na de behandeling onmiddellijk een zichtbare huidverstrakking en verfrist uiterlijk zien, zonder dat het gezicht gaat vervellen. Daarom kan deze peeling ook heel goed gebruikt worden als eenmalige “partypeel” – perfect voor bijzondere gelegenheden en geschikt voor alle leeftijden.

Ook voor jongeren met acne problemen is deze peeling goed geschikt.

Uiteraard kan de Easy Droxy Peel ook worden ingezet binnen een behandelprotocol gericht op huidverbetering.

Aantal behandelingen en tussenliggende priode:
Voor het mooiste resultaat wordt er een kuurvorm van 4 behandelingen aanbevolen. Tussen iedere behandeling zit een interval van 1 tot 2 weken. 

TCA Peel

Easy TCA® Peel (TCA = TriChloorAzijnzuur): een medium peeling die zichtbare huidverbetering geeft. Het doel ervan is om uw algehele huidstructuur te verbeteren en de huid te egaliseren. Bijzonder geschikt voor alle huidtypen, dus niet alleen dikke huid met grove poriën maar zeker ook dunne(r wordende) en gevoelige huid, evenals donkere huidtypen.

Het verschil met andere TCA-peelings is dat Easy TCA® Peel niet in water is opgelost (wat de peelingvloeistof instabiel maakt), maar wordt bereid met een zogenaamde base solution (waar onder andere vitaminen, antioxidanten e.d. in zitten). Dit zorgt ervoor dat de vloeistof langzaam de huid binnendringt, waarna een opzettelijke en gecontroleerde ontstekingsreactie ontstaat. Dit proces maakt dat de bovenlaag van de huid wordt afgestoten en nieuwe, verse huid zichtbaar wordt.

De peeling stimuleert celvernieuwing en verwijdert dode huidcellen. De huid wordt hierdoor egaler, pigmentvlekken verminderen, poriën worden minder zichtbaar en de huid zal zich vernieuwen en verjongen.

De Easy TCA Pain Control is een innovatieve peeling met een pijnstillende werking. Dat laatste betekent dat de behandeling comfortabeler is.

Aantal behandelingen en tussenliggende priode: 
Voor het mooiste resultaat wordt er een kuurvorm van 4 behandelingen aanbevolen. Tussen iedere behandeling zit een interval van 1 tot 2 weken. 

De Benebellum Peelingen (hyperpigmentatie en Melasma)

Heeft u last van hyperpigmentatie of melasma? Dan is Benebellum de oplossing!

De Benebellum®-lijn van SkinTech is een wetenschappelijk onderbouwde behandeling welke specifiek gericht is op het behandelen van pigmentstoornissen. Wetenschappelijk onderzoek heeft de effectiviteit van de 4 ‘key ingredients’ ten aanzien van de oorzaak en de behandeling  van hyperpigmentatie en melasma aangetoond.  Deze ingrediënten zijn:

 • Tranexaminezuur: is een aminozuur dat een ‘lightening’ effect geeft en roodheid door vaatingroei vermindert.
 • Hexylresocinol: is een organische stof die pigmentaanmaak afremt, een ontstekingsremmende werking en een pijnstillend effect heeft.
 • Vitamines A, C en E: zijn sterke antioxidanten die ontstekingsremmend werken en zorgen voor cel vernieuwing, wondgenezing en collageenvorming. Ook wordt pigment aanmaak afgeremd door toepassing op de huid van hoog geconcentreerde vitamine C.
 • Blue light filter: beschermt de huid tegen de schadelijke invloed van HEV-licht (High Energy Visible) dat bijvoorbeeld door beeldschermen wordt geproduceerd en een groot aandeel (8x meer dan uva/uvb/uvc) heeft in het ontstaan van schade aan de huid door licht. 

De meest voorkomende vorm van hyperpigmentatie is de epidermale (oppervlakkige) vorm, waarbij het pigment (melanine) is verspreid over de epidermis. Bij dit type hyperpigmentatie is een oppervlakkige behandeling met een AHA-peeling (Lumpeel Cosmo) meestal al effectief. Heb je een gemengde of dermale (diepliggende) vorm van hyperpigmentatie, dan zal een wat intensievere behandeling met een TCA-peeling (Lumpeel) gewenst zijn.

Oppervlakkige Benebellum Lumeel Cosmo

De Benebellum Lumpeel Cosmo is een oppervlakkige peeling met buitengewoon verhelderende eigenschappen om onregelmatige huiden, zon- en ouderdomsvlekken, hyperpigmentatie en vaalheid te behandelen. Zorgt voor zichtbare verbetering in egalisering, hydrateert de huid en maak haar zachter en gladder.

Benebellum Lumpeel

Benebellum Lumpeel is een medium (TCA) peeling die de epidermis tot aan de basaallaag behandelt om efficiënt een milde exfoliatie te verkrijgen.

Het zorgt voor een intensieve brightening en verbetert de textuur van de huid, zorgt voor versteviging, egalisering en verstrakking.

Pixel Peel

Easy TCA 12

Wat is de Pixel Peel?
De Pixel Peel is een combinatie van een TCA peeling en dermaroller in één behandeling. Door de combinatie van deze twee behandelingen, kan de peelingvloeistof dieper penetreren in de huid waardoor er sneller en beter resultaat kan worden behaald. 

Fenol  Easy Phen Very Light

Schermafbeelding 2024 02 14 om 15.02.51

Easy Phen Very Light  is een combinatiepeeling die bestaat uit 15% fenol en 8% TCA. Deze peeling is de lichtste in de categorie ‘diepe peelings’ om vorderende huidveroudering te behandelen. Easy Phen Very Light bereikt de oppervlakkige papillaire dermis en zorgt voor structuurverbetering en een liftend en verstrakkend effect. In combinatie met SkinTech®-behandelcrèmes en het duidelijke behandelprotocol kan deze diepe peeling voor vorderende huidveroudering veilig worden uitgevoerd.

Fenol Easy Phen light

Schermafbeelding 2024 02 14 om 15.09.47

Easy Phen Light stimuleert celvernieuwing, collageen- en elastineaanmaak en verwijdert dode huidcellen en oneffenheden, waardoor er lifting en verstrakking en een geweldige structuurverbetering van de huid ontstaat. Ernstige zonneschade, slappe huid en gevorderde huidveroudering zijn indicaties voor toepassing van Easy Phen Light.

Deze combinatiepeeling bestaat uit 30% fenol en 12% TCA en is daarmee de middelste in de categorie diepe peelings. In combinatie met SkinTech®-crèmes en ons duidelijke behandelprotocol kan deze diepe peeling voor gevorderde huidveroudering veilig worden uitgevoerd. Er is doorgaans maar 1 sessie nodig.

Het Be-Smooth Skin Tech behandelplan

Het Be-Smooth Skin Tech behandelplan gaat verder dan enkel het uitvoeren van de peeling(en). 

Onverbrekelijk onderdeel van onze peelingen zijn de huidanalyse met onze geavanceerde Observ 520 huidscan en de ondersteunende Skin Tech cremes voor een bepaalde periode voor en na de peeling. Het proces bestaat doorgaans uit een aantal peelingsessies met een interval van een of twee weken.

Dit totaalplan waarborgt de veiligheid en effectiviteit van de behandeling en vormt derhalve een onverbrekelijk onderdeel van de Skin Tech peelingen.

De Skin Tech cremes zijn bij ons in de praktijk verkrijgbaar en via onze webshop op webshop.be-smooth.nl

Skin Tech Peelingen prijslijst

De zeer ervaren Be-Smooth huidtherapeut analyseert tijdens het intakegesprek uw huid met de Observ 520 huidscan en stelt daarna een doelgericht en gepersonaliseerd behandelplan op. Een SkinTech peeling behandelplan/ kuur bestaat doorgaans uit meerdere peelingen/ behandelingen inclusief producten voor thuisgebruik.

De producten voor thuis zijn de SkinTech Cremes. Deze zijn speciaal ontwikkeld voor de betreffende indicaties en mogen, in tegenstelling tot bijna al de andere producten, toegepast worden op een gepeelde huid. Deze producten zijn dan ook verplicht te gebruiken bij de peelingen. 

Be-Smooth SkinTech Peeling prijslijst

SkinTech Easy Droxy Peel

 • 1 x Intakegesprek en Observ 520 huidscan
  35 euro (bij afname behandelpakket ontvangt u deze gratis)
 • 3 x behandelingen Easy Droxy Peel
  (In behandelpakket van 3 is deze slechts 75 euro per behandeling. Een losse behandeling is 100 euro)
 • SkinTech producten t.w.v. 195 euro
  1 x SkinTech Cleanser Foam
  1 x SkinTech creme (bijv. de Blending Bleaching)
  1 x Melablock SPF 50

Pakketprijs 420 euro
(de Observ huidscan is reeds verrekend in dit bedrag)

SkinTech Easy TCA Peel

 • 1 x Intakegesprek en Observ 520 huidscan
  35 euro (bij afname behandelpakket ontvangt u deze gratis)
 • 4 x behandelingen Easy TCA Peel
  (In het behandelpakket van 4 is deze slechts 125 euro per behandeling. Een losse behandeling is 175 euro)
 • Skin Tech producten t.w.v. 195 euro
  1x SkinTech Cleanser Foam
  1 x SkinTech creme (bijv. de Blending Bleaching)
  1 x Melablock SPF 50

Pakketprijs 695 euro
(de Observ huidscan is reeds verrekend in dit bedrag)

SkinTech Easy TCA Pain Control Peel

 • 1 x Intakegesprek en Observ 520 huidscan
  35 euro (bij afname behandelpakket ontvangt u deze gratis)
 • 4 x behandelingen Easy TCA Pain Control Peel
  (In het behandelpakket van 4 is deze slechts 150 euro per behandeling. Een losse behandeling is 195 euro)
 • Skin Tech producten t.w.v. 195 euro
  1x SkinTech Cleanser Foam
  1 x SkinTech creme (bijv. de Blending Bleaching)
  1 x Melablock SPF 50

Pakketprijs 795 euro
(de Observ huidscan is reeds verrekend in dit bedrag)

SkinTech Benebellum Lumpeel Cosmo

 • 1 x Intakegesprek en Observ 520 huidscan
  35 euro (bij afname behandelpakket ontvangt u deze gratis)
 • 2 x behandelingen Benebellum Lumpeel Cosmo i.c.m. microneedling
  (In het behandelpakket van 2 is deze slechts 202,50 euro per behandeling. Een losse behandeling is 230 euro)
 • Skin Tech producten t.w.v. 345 euro
  2 x SkinTech Benebellum Tx Foam & Tx Solution Kit
  1 x SkinTech Benebellum® Lumina Vit-C 18% + HA
  1 x SkinTech Benebellum® Lumina Night Recover Vit. A+E
  1 x Melablock SPF 50

Pakketprijs 810 euro
(de Observ huidscan is reeds verrekend in dit bedrag)

SkinTech Benebellum Lumpeel

 • 1 x Intakegesprek en Observ 520 huidscan 
  35 euro (bij afname behandelpakket ontvangt u deze gratis)
 • 2 x behandelingen Benebellum Lumpeel i.c.m. microneedling
  (In het behandelpakket van 2 is deze slechts 202,50 euro per behandeling. Een losse behandeling is 230 euro)
 • Skin Tech producten 345 euro
  2 x SkinTech Benebellum Tx Foam & Tx Solution Kit
  1 x SkinTech Benebellum® Lumina Vit-C 18% + HA
  1 x SkinTech Benebellum® Lumina Night Recover Vit. A+E
  1 x Melablock SPF 50

Pakketprijs 810 euro
(de Observ huidscan is reeds verrekend in dit bedrag)

SkinTech Pixel Peel

 • 1 x Intakegesprek en Observ 520 huidscan 
  35 euro (bij afname behandelpakket ontvangt u deze gratis)
 • 2 x behandelingen TCA Peeling in combinatie met dermaroller
 •  SkinTech producten t.w.v. 195 euro
  1x SkinTech Cleanser Foam
  1 x SkinTech creme (bijv. de Blending Bleaching)
  1 x Melablock SPF 50

Pakketprijs 699 euro
(de Observ huidscan is reeds verrekend in dit bedrag)

SkinTech Fenol Easy Phen Very Light

 • 1 x Intakegesprek en Observ 520 huidscan 
  35 euro (bij afname behandelpakket ontvangt u deze gratis)
 • 1 x behandelingen Fenol Easy Phen Very Light
 •  SkinTech producten
  1x IPLase Mask
  1x Blending Bleaching Cream
  1x Actilift Cream
  1x Melablock HSP SPF 50+
  1x Cleanser Foam

Pakketprijs 999 euro
(de Observ huidscan is reeds verrekend in dit bedrag)

SkinTech Fenol Easy Phen Light

 • 1 x Intakegesprek en Observ 520 huidscan 
  35 euro (bij afname behandelpakket ontvangt u deze gratis)
 • 1 x behandelingen Fenol Easy Phen Light
 •  SkinTech producten
  1x IPLase Mask
  1x Blending Bleaching Cream
  1x Actilift Cream
  1x Melablock HSP SPF 50+
  1x Cleanser Foam

Pakketprijs 1400 euro
(de Observ huidscan is reeds verrekend in dit bedrag)

Voorzorgsmaatregelen en Adviezen na de behandeling

De onderstaande voorzorgsmaatregelen en Adviezen na de behandeling zijn een selectie. Ten tijde van uw intake ontvangt u de volledige informatie.

Voorzorgsmaatregelen

 • Voordat er kan worden gestart met de peeling kuur, is het van belang dat de huid goed wordt voorbereid met de producten van SkinTech. Onze huidtherapeute zal u hierover informeren tijdens de intake.
 • Wij adviseren om 2 weken voorafgaand aan de behandeling de zon, zonnebank en zelfbruiningsproducten te vermijden. Desondanks dient u toch de Skin Tech zonnebrandcrème te gebruiken met 50. Dit dient om de 2 uur herhaald te worden indien de huid toch wordt blootgesteld aan zonlicht.  
 • U mag 2 weken vooraf geen andere behandeling laten uitvoeren aan het te behandelen gebied. Denk hierbij aan huid verdunnende behandelingen en harsen.
 • U dient 1 week vóór de behandeling te stoppen met het gebruik van lokale antibiotica, vitamine A-zuur, retinol of benzoylperoxide.    
 • Als u een koortslip heeft wordt er niet behandeld en dient u de afspraak te verzetten.  
 • Heeft u frequent een koortslip, dan is het raadzaam te starten met een preventieve kuur zoals Aciclovir. Uw huisarts kan een recept voorschrijven. U start een dag voor de behandeling en maakt de kuur af.  
 • Gelieve niet scheren op de dag van behandeling i.v.m. irritatie. Doe dit zo nodig 48 uur van tevoren.
 • Wij vragen u om met een gereinigde huid naar ons te komen en zonder make-up.
 • Bij wijziging van medicatie of ziekte willen wij voorafgaand aan de behandeling op de hoogte gebracht worden. Sommige medicaties maken de huid gevoeliger en kwetsbaarder.   

Adviezen na de behandeling 

 • Wij adviseren om u gedurende het gehele behandeltraject en 4 weken na de behandeling, de zon, zonnebank en zelfbruiningsproducten te vermijden. Desondanks dient u een Skin Tech zonnebrandcrème te gebruiken 50.  
 • De gepeelde huid is kwetsbaar en is vatbaar. Volg daarom zorgvuldig het Post Peel Care- voorschrift op.
 • Stop gedurende de gehele peelingkuur, tot minimaal 6 weken na de laatste behandeling, met het gebruik van al uw eigen huidverzorgingsproducten. Deze zijn niet ontwikkeld voor gebruik op een gepeelde huid en bevatten vrijwel altijd irriterende stoffen (zoals parfums en zuren).  
 • Gedurende het gehele behandeltraject en 4 weken na de behandeling dient u geen andere behandelingen te laten uitvoeren aan het behandelde gebied. Denk hierbij aan huid verdunnende behandelingen en harsen. Ook wordt tot 2 maanden na de peeling laserontharing afgeraden.
 • Niet aan korstjes/velletjes te komen.
 • Vermijd het overmatig aanraken van uw huid met uw handen om vervuiling van de aangedane huid te voorkomen.  
 • Tijdens het douchen niet de douchestraal recht op het behandelde gebied laten komen. Dit kan gevoelig zijn. Na het douchen/reinigen deppen i.p.v. wrijven met een schone handdoek.  
 • Sauna, hete baden, zon en sporten dienen voor de eerste 48 uur na de behandeling vermeden te worden.  
 • Zorg voor goede hygiëne thuis; schone kussenslopen, make-up kwasten en kleding.  
 • De huid mag gecamoufleerd worden met Lycogel SPF 30. Dit is een ademende camouflage die o.a. de zuurstofopname stimuleert en bevordert het herstel van de huid.
 • Indien peeling op het lichaam is uitgevoerd, zorg dan dat de kleding niet te strak zit op plaatsen waar de peeling heeft plaatsgevonden.
 • Roken vertraagt het wondgenezingsproces, waardoor het langer duurt voordat de huid geneest. 

Wanneer u geen peeling mag ondergaan

De onderstaande punten zijn een selectie. Ten tijde van uw intake ontvangt u de volledige informatie.

U mag niet behandeld worden bij:

 • Ontstekingen/infecties in het te behandelen gebied  
 • Actieve Herpes simplex  
 • Koorts  
 • Zwangerschap of borstvoeding
 • Insulineafhankelijke diabetes mellitus
 • Immunologische aandoeningen/verminderd immuunsysteem
 • Tijdens behandeling van kanker (chemo, radiotherapie, etc.)  
 • Keloïd vorming
 • Nier-, luchtweg-, lever- of cardiale insufficiëntie
 • Verse littekens of wonden in het behandelgebied
 • Hypertrofische littekens
 • Een verleden met radiotherapie op het te behandelen gebied
 • Overgevoeligheid voor een van de bestanddelen van de peeling 
 • Dwangmatig peuteren

Meer informatie over onze behandelingen?

Om meer over deze behandeling te weten te komen nodigen wij u van harte uit voor een algeheel vrijblijvend en uiteraard gratis intakegesprek. Wij zullen u tijdens dit intake gesprek eveneens alles uitleggen en laten zien hoe wij te werk gaan en kunnen desgewenst gelijk de behandeling uitvoeren.

Be-Smooth BV 
Keppelseweg 21
7001 CE Doetinchem
Tel: 0314 84 61 93
e-mail: info@be-smooth.nl

Stel een vraag

Meer informatie over...
definitief ontharen
cryolipolyse
permanente make up
tandenbleken
Ontspanningsmassage
huidverbetering
lichaamsmassage, scrub, hamam
Microneedling
Anders namelijk...

© 2024 Be-Smooth B.V. - Disclaimer - Privacy

Delen wordt gewaardeerd